Малюська виставив на аукціон власний крипто-шедевр

17 квітня 2021, 20:15
Міністр додав, що не знає, чи буде це просто хвиля хайпу, яка швидко мине, або довгостроковий тренд у мистецтві.
Малюська
Малюська виставив свою картину на аукціон / УНІАН

Міністр юстиції України Денис Малюська в соцмережі Facebook продає колаж зі своїх фото за допомогою блокчейн-технологій.

"Поки в'язниця в Ірпені пішла на нове коло аукціону, спробую роздобути трохи грошей для в'язниць іншим шляхом, так що: виставляю на аукціон свою роботу — колаж "the sea is temporarily unavailable". Рідкісний шанс дешево придбати NFT крипто-шедевр мистецтва! Зробити ставку на аукціоні можна за посиланням в коментарі. І якщо раптом хтось пропустив - у світі відбувається революція в колекціонуванні та мистецтві. На ринок вийшли унікальні токени (NFT), які дозволяють закріплювати предмети цифрового мистецтва за певним власником в блокчейн-платформах. NFT почали використовувати не тільки для продажу фото/відео / графіки, але і твітів або вірутальних кросівок. Ціни окремих об'єктів-мільйони доларів (при тому що їх повні аналоги без токена часто знаходяться в загальному безкоштовному доступі)", - написав Малюська на своїй сторінці в Facebook та оприлюднив відповідне фото.

Малюська виставив на аукціон власний крипто-шедевр

Міністр додав, що не знає, чи буде це просто хвиля хайпу, яка швидко спаде, або довгостроковий тренд в мистецтві, але він хоче скористатися можливістю і створити і продати свій NFT.

"Стартова ціна- 1 ефіріум. Виручені кошти (за вирахуванням податків) підуть до спецфонду Лук'янівського слідчого ізолятора на ремонт безкоштовних камер. Дружина каже, що ніхто не купить, але кого із видатних художників цінували за життя?",- пише Малюська.

Нагадаємо, раніше повідомлялося:

  • Наприкінці весни 2020 року Денис Малюська заявив про запуск проекту платних камер в українських слідчих ізоляторах.
  • За словами чиновника, їх створили, щоб заробляти гроші на ремонт у безкоштовних камерах, ліквідувати корупцію на розподілі між камерами і знизити витрати на виконання рішень Європейського суду з прав людини.
  • На даний момент платні камери працюють в СІЗО Запоріжжя, Вільнянському районі Запорізької області та місті Дніпро.
  • Пізніше Малюська заявляв - після запуску платних камер в українських слідчих ізоляторах Мін'юст заробив 115,5 тисячі гривень.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти