Малюська похвалився відкриттям платних камер у СІЗО та озвучив розцінки

31 травня 2020, 20:40
Міністр зазначив, що отримані гроші від платних камер підуть на ремонт.
Малюська
Малюська повідав про відкриття платних камер в СІЗО / УНІАН

Міністр юстиції Денис Малюська поділився радісною новиною про відкриття платних камер у СІЗО Запоріжжя і Дніпра.

"Відкрили платні камери у СІЗО Запоріжжя, Вільнянському районі Запорізької області та місті Дніпрі. Ціни особливо не відрізняються. Запоріжжя: доба - 570 грн, тиждень - 1990 грн., місяць - 3410 грн. Вільнянськ день: 540 грн, 1900 грн, 3260 грн відповідно за добу, тиждень і місяць. Дніпро: 880 грн - доба, 2200 грн - тиждень і 3060 грн - місяць", - написав Малюська в Facebook.

Він пояснив, що платні камери створюють, щоб заробляти гроші на ремонт безкоштовних камер, прибрати корупцію на розподілі між камерами і зменшувати витрати на виконання рішень ЄСПЛ ("неналежні умови утримання в СІЗО - проблема, за яку Європейський суд з прав людини присуджує сплату компенсацій").

відео дня
Малюська похвалився відкриттям платних камер у СІЗО та озвучив розцінки

Мін'юст анонсував платні камери підвищеного комфорту в слідчих ізоляторах ще в квітні. У травні платні камери з'явилися в Лук'янівському СІЗО Києва.

Як раніше писав Главред, міністр юстиції Денис Малюська розповів про те, що йому підвищили заробітну плату. Як підкреслив він в інтерв'ю виданню Mind, його зарплата на посаді глави Мін'юсту підскочила більш ніж в 3,5 рази.

Нагадаємо, в 2019 році Малюська поскаржився на те, що його не влаштовує розмір зарплати і повідомив, що з цієї причини може навіть звільнитися.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти