Кравчук сказав, без чого неможливо досягти миру на Донбасі

17 березня 2020, 16:37
Кремль не хоче миру в Україні, вважає перший президент нашої країни.
Леонід Кравчук вважає, що миру на Донбасі неможливо досягти без рішучих дій – Новини Донбасу
Миру на Донбасі неможливо досягти без рішучих дій, вважає Леонід Кравчук / УНІАН

Досягнення миру на сході України неможливе без рішучих і неординарних дій та поліпшення інститутів, створених на початку війни.

Влада Росії не хоче миру, поділився думкою в матеріалі для Гордона перший президент України Леонід Кравчук.

За його словами, російський президент Володимир Путін хоче підпорядкувати Україну або зруйнувати. Кравчук сказав, що мета глави РФ – "зробити Україну слухняною або розвалити її, підкорити собі".

відео дня

"…без неординарних і рішучих дій, без перегляду і вдосконалення, реформування інституцій, які були створені на початку війни (2014-2015 роки), досягти миру буде неможливо, бо Кремль миру не хоче…", – зазначив екс-президент.

Раніше колишній голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації, екс-губернатор Закарпаття Геннадій Москаль спрогнозував, що у 2020 році на Донбасі не буде миру, оскільки схід України потрібен Володимиру Путіну.

Агресія Росії на Донбасі

У 2014-му на сході України бойовики створили самопроголошені "ДНР" і "ЛНР", в тому ж році на Донбас вторглися російські війська. РФ підтримує бойовиків, але не визнає, що пішла на агресію проти України.

У квітні 2014 року на сході нашої країни стартувала антитерористична операція, в кінці квітня 2018-го замість АТО почалася операція Об'єднаних сил.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти