"Не треба моральності та християнських цінностей": влада Тернопольщини злякалась "геноциду з Уханя"

20 лютого 2020, 18:04
Місцева влада в один голос заявила про те, що ніяких співвітчизників з Китаю вони приймати не будуть.
Літак з Уханя - влада Тернопольщини попросила не прикривати моральністю "геноцид з Уханя"
Літак з Уханя - влада Тернопольщини попросила не прикривати моральністю "геноцид з Уханя" / УНИАН

Депутати Тернопільської облради протестують проти розміщення українців, евакуйованих із Китаю, у їхньому санаторії Медобори. Новина про це з’явилася на офіційній сторінці місцевої облради.

"Хотів би застерегти не прикривати поняттями моральності та християнських цінностей непрофесійність, оскільки така підміна загрожує не лише Тернопільській області, а й усій України", – закликав голова обласної ради Віктор Овчарук.

Перший заступник голови обласної ради Василь Деревляний рішення привезти до них евакуйованих українців обізвав "геноцидом українського народу".

Начальник управління охорони ОДА Володимир Богайчук чітко висловив позицію щодо неможливості прийняти в області борт з Китаю. А керівник санаторію Медобори Василь Мартинюк уже запевнив громадськість, що без згоди громади цей заклад евакуйованих з Китаю не прийматиме.

Раніше стало відомо про стан повернувшихся з Уханя українців. Пасажири гучного рейсу дізнаються інформацію зі ЗМІ. І вони перебувають у пригніченому стані через вкрай негативний прийом співвітчизниками на батьківщині.

Нагадаємо, мешканці Нових Санжарів зустріли літак з Уханя локальною війною. Мешканці міста Полтавської області збунтувалися проти розміщення в місцевому санаторії тіх, хто повернувся з Китаю.

Санаторій Нові Санжари ніби вимер. Сам медцентр оголосив, що заклад повністю готовий забезпечити карантинні заходи для всіх, хто повернувся з Китаю. Місцеві депутати також проти.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти