Доля Путіна вирішиться на американських виборах

25 жовтня 2020, 08:53
Тільки економічний хаос здатний привести до політичних катаклізмів і краху режиму.
Путін, Трамп
Поразка Трампа вдарить і по Путіну / Reuters

Доля російського президента Володимира Путіна може вирішитися на виборах, але не російських, а американських.

Якщо переможе Джо Байден і демократи візьмуть більшість у Сенаті, вони змусять путінську владу відповісти за приниження, допомогу президенту США Дональду Трампу, злом і злив своєї пошти та інші провокації.

Швидше за все, буде дуже серйозне розслідування втручання Росії в американські вибори, а за його результатами жорсткі безпрецедентні санкції, які фактично видавлять Росію зі світових ринків.

відео дня

Їх можна було б порівняти з санкціями, введеними після радянської окупації Афганістану, якби не одне принципове "але". СРСР був країною практично з автаркією в економіці. Путінська Росія тісно інтегрована у світові ринки і залежна від них.

читайте такожНа цих виборах у США вирішиться доля всієї західної цивілізаціїЖорсткі санкції можуть мати катастрофічні наслідки: обвальне падіння курсу рубля в поєднанні з таким же відтоком капіталів, арешт олігархічних активів на Заході, банківська криза, дефолт державних корпорацій і банків за своїми борговими зобов'язаннями. Тільки такий економічний хаос здатний привести до політичних катаклізмів і краху режиму.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти