Історія з палацом Путіна перетворилася на дегенеративний водевіль

31 січня 2021, 11:16оновлено 31 січня 2021, 18:30
Цвіль мешканця Кремля поширилася по всій Росії.
Палац Путіна
Палац Путіна

Історія з путінським палацом нагадує якийсь балаганний фарс з епохи кріпацтва. В основі цього "водевілю" такий сюжет: поміщик зробив селянці дитину, а потім, щоб не було скандалу, намагається видати її заміж за якогось дворового, який повинен взяти гріх господаря і визнати дитя своїм. Путін в цій історії - поміщик, а Палац - його незаконнонароджена дитина.

Спочатку в ролі підставного "батька палацу" умовили виступити кріпосного олігарха Пономаренка. Той визнав "дитя" своїм і якийсь час грав роль щасливого батька, але потім буквально втік з під вінця і відмовився від свого "батьківства".

читайте такожНавальний довів Путіна до того, що тому довелося кривлятися в ТБУ поміщицькій садибі - гвалт, скандал. Благородне сімейство в шоці. Дружина кричить поміщику поганим голосом: "Так чий же це дитина, чоловік мій, вже не твій?". Здається, поміщик попався і зараз його битимуть віялом по щоках. Але тут на допомогу господареві приходить найвідданіший старий слуга Ротенберг, який валиться на коліна перед поміщицею: "Не вели стратити, матінка, мій гріх, дитину я наблудив". Далі - німа сцена...

відео дня

А якщо серйозно, не тільки палац Путіна запліснявів, все його держава запліснявіла, розклалася і протухла. Лежить, як гнила риба на березі, і смердить на весь світ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти