Зірковий склад тренерів і нові учасники зі свіжими форматами: з 1 листопада "Ліга Сміху. Волонтерський десант 4" повертається на ТЕТ

3 жовтня 2024, 17:07
11
Зірковий склад тренерів і нові учасники зі свіжими форматами: з 1 листопада

Не зраджуємо традиціям й оголошуємо п’ятницю днем гумору. Починайте вікенд з гарного настрою, актуальних жартів і волонтерських місій у компанії улюблених гумористів і зірок. Прем’єра нового спецсезону "Ліги Сміху. Волонтерський десант 4" вже 1 листопада о 20:00 на телеканалі ТЕТ.

У новому спецсезоні проєкту "Ліга Сміху. Волонтерський десант 4" на глядачів чекають не лише сенсаційні тренерські дебюти, а й дуети поколінь. Співак Антон Вельбой стане наставником для команди "7*Я" з Чернігова та хлопців з "Налисників". Ведучий Тімур Мірошниченко розбавить "Скучне життя Гріши та Діми" з Рівного й покаже себе іншого з командою "Дурням закон не писаний" з Ніжина. Співачка та блогерка Анна Трінчер додасть шарму й енергії чоловічим збірним – "Лунь" з міста Ірпінь та добре відомому квартету "Западенці". Гуморист Юрій Великй візьме під своє крило "Збірну національної гвардії України" та дівчат з "Фам Фаталь". Співак і чемпіон "Ліги Сміху" Іван Люленов проведе у велику телевізійну гру команду новачків "Дикий Лис" з Києва й доповнить зухвалий дует "Юля Валєра". Тоді як тренер-титан Ігор Ласточкін підсилить жіночу команду "Фрау" й допоможе дебютувати "RIVER CITY" з Вінниці.

Від 1 листопада і щоп’ятниці команди змагатимуться за можливість отримати право доставити захисникам і захисницям такі потрібні на фронті речі – дрони та автівки.

У 4 сезоні "Ліги Сміху. Волонтерський десант" відбудеться справжня битва талантів. І мова не лише про учасників, а й про нових зіркових і вже досвідчених суддів шоу. Будьте певні, Анна Трінчер, Антон Вельбой, Тімур Мірошниченко та Юрій Великий додадуть проєкту свіжості, інтриг і сміху, вийдуть з зони комфорту й неодмінно проявлять себе з іншого боку. А ведучі Євген Кошовий і Денис Христов підхоплюватимуть жарти й триматимуть градус емоцій.

Кожен випуск "Ліги Сміху. Волонтерський десант 4" – привід для усмішки та внесок у велику волонтерську справу. Долучайтеся до допомоги всією родиною та підтримуйте важливу місію переглядом вже з 1 листопада, щоп'ятниці, о 22:00 на телеканалі ТЕТ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти