StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Вітер кохання 2021 - дата і графік виходу нових серій

1 лютого 2021, 15:02оновлено 1 лютого 2021, 16:55
У 2020 році канал 1 + 1 показав три сезони серіалу Вітер кохання. Коли і як дивитися новий сезон серіал - читайте на Главреді.
Вітер любові 2 сезон-дата виходу і актори
Вітер кохання 2021 - дата виходу та актори / 1+1

Турецька драма вітер кохання в 2021 році виходить онлайн на 1+1. Вітер кохання 4 сезон виходить після зйомок оригінального серіалу в Туреччині. У новому сезоні починають вивчати свого нового супротивника - третю сторону, яка розпалює ворожнечу і інтриги між сім'ями Шадоглу і Аслан-беями.

Вітер кохання 2021 виходить 1 лютого на 1+1 о 17-10. Всі нові серії будуть виходити на 1+1 по дві по будням крім п'ятниці щодня о 17-10.

Також почитати короткий огляд серій можна буде на Главреді. Проте дивитися онлайн серіал можна буде або із затримкою в кілька днів, або за передплатою на сайті 1plus1.video. Список серій та графік виходу серіалу Вітер кохання може змінюватися щотижнево.

Вітер кохання 2021 - сюжет

За сюжетом серіалу вітер кохання Міран - онук Азізе Аслан-бей Міран під чужим ім'ям одружує на собі дочку кровного ворога, щоб помститися за смерть матері, але сам закохується в неї.

Коли помста здійснена, він усвідомлює, що накоїв, і намагається врятувати їх любов і відносини, але вчинок вже зроблений, і ворожнеча між сім'ями розгорається все більше і більше.читайте такожВітер любові - скільки серій і графік виходу на 1+1

Наприкінці 1 сезону Міран йде на максимальні жертви, щоб повернути Реян, але вона вимагає від нього забути про ворожнечу. Але після 28 років ненависті це зробити вкрай непросто.

У третьому сезоні Аслан-Беї і Шадоглу з'ясовували Походження Реян і ставлення між її батьком, матір'ю і батьками Мірана, а також долали перешкоди, які їм ставила підступна Султан.

У продовженні серіалу з'явиться новий персонаж, саме той "третій зайвий", який стане причиною напруги у відносинах між головними героями, закоханими Реян і Міран.

У новій частині на екрани повернеться Феріде Четін, яка зіграла матір головної героїні Зехра Шадоглу. Новий сезон пронизаний драматичними подіями і несподіваними сюрпризами. Цього разу творці обіцяють розв'язку історії, і вона буде неймовірною.

Вітер кохання 2021 - актори і ролі

  • Акин Акинозю - Міран, головний герой серіалу, який ріс без батька

  • Ебру Шахін - Рейян, головна героїня, в яку шалено закохався Міран

  • Гайда Аксель - Азізе Асланбей, бабуся Мірана.

  • Серхат Тутумлуэр – Хазар Шадоглу, батько Рейян.

  • Ілай Еркек - Ярен Шадоглу, двоюрідна сестра Рейян, яка також закохується в Мірана.

  • Ахмет Тансу Ташанлар - Азат Шадоглу;

  • Гюльчин Санти

  • Маджит Сонкан

  • Сердар Озер

  • Ойя Унустасы

  • Тансу Ташанлар

  • Сервет Пандур

  • Інджі Шен

  • Еда Башламышлы

Вітер кохання 2021 дивитися онлайн трейлер:

Оригінальний турецький серіал вітряний був відзнятий в Туреччині. 1+1 придбав права на показ серіалу, і розбив його на сезони і серії, які не відповідають оригіналу. У турецькому серіалі вітряний 3 сезони і 54 серії. Поки що офіційні творці не підтвердили, що серіал закінчується на подіях останнього сезону.

Трансляція останніх серій вітряного в Туреччині почалося з 10 січня 2021 року

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти