StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

З'явилися трейлер і дата виходу серіалу Resident Evil: Infinite Darkness

16 квітня 2021, 18:08
Телесевіс Netflix показав трейлер нового анімешного серіалу Resident Evil: Infinite Darkness, знятого за мотивами однойменної гри Resident Evil.
Resident Evil: Infinite Darkness
Resident Evil: Infinite Darkness Дата виходу / Netflix

Телесервіс Netflix розсекретив, коли виходить серіал Resident Evil: Infinite Darkness, який знімали як аніме.

У трейлері показав розмову Клер і Леона в той момент, коли дівчина знайшла зображення зомбі. У цей момент пропадає світло, а на Білий дім здійснюють напад.

Актори з ремейку Resident Evil 2 в англійській та японській версіях гри: Нік Апостолідес і Тосіюкі Морікава озвучать Леона, а Стефані Панізелло і Юко Каїда — Клер.

Продюсером шоу виступає Хіроюкі Кобаясі (франшиза Resident Evil). Режисером проекту є Ейітіро Хасумі, а композитором — Юго Канно (JoJo no Kimyou na Bouken; Psycho-Pass).

Resident Evil: Infinite Darkness - сюжет

У 2006 році в мережі Білого дому були виявлені сліди неправомірного доступу до секретних президентських файлів. Американський федеральний агент Леон Кеннеді входить в групу, запрошену в Білий дім для розслідування цього інциденту, але коли світло раптово гасне, на Леона і команду спецназу нападає орда таємничих зомбі.

Тим часом співробітниця Terrasave Клер Редфілд знаходить загадкове зображення, коли надає допомогу біженцям. На цьому малюнку зображена жертва вірусної інфекції, і Клер починає власне розслідування. Наступного ранку Клер звертається до Білого дому з проханням про будівництво об'єкта соціального забезпечення. Там вона показує Леону малюнок хлопчика. Леон, здається, знаходить якийсь зв'язок між атакою зомбі в Білому домі і дивним малюнком. Однак Клер він каже, що немає ніякого зв'язку, і йде.

Resident Evil: Infinite Darkness вийде на Netflix в липні 2021 року

Як раніше повідомляв Главред, фільм Оселя зла 2021 перенесли на осінь.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти