StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Викидати не потрібно: як оживити черствий хліб і зберегти його смак

13 вересня 2024, 19:30
198
Популярний шеф-кухар Трістан Велш розкрив швидкий та ефективний спосіб повернути до життя черстві, хрусткі хлібини - і це займе всього п'ять хвилин.
Викидати не потрібно: як оживити черствий хліб і зберегти його смак
Як оживити черствий хліб - простий, але ефективний спосіб / Колаж Главред, фото: скріншот із відео

Шеф-кухар поділився своїм кулінарним секретом, як за лічені хвилини перетворити хліб з "твердого, як камінь, на свіжий, як маргаритка".

Якщо ви вирішили зробити собі лінивий бутерброд, але виявили, що хліб зачерствів, у вас може виникнути спокуса викинути буханець, повідомляє Mirror.

Простий спосіб пропонує професійний кухар Трістан Велш, який завдяки своїм екологічним порадам та смачним рецептам зібрав понад 368 000 підписників у TikTok.

відео дня

"Візьміть буханку хліба і покладіть її під кран, поки вона повністю не просочиться водою. Тепер відправте його в гарячу духовку, розігріту до 200 градусів за Цельсієм, приблизно на п'ять хвилин - трохи довше для великих буханців".

Коли Трістан виймає хліб з духовки, він показує, як тісто розм'якшилося і відновило свою пружну текстуру.

"Все, що вам тепер потрібно - це багато масла і хтось, з ким ви зможете його з'їсти", - додає він.

Дивіться відео про те, як відновити черствий хліб:

@chef_tristan_welch From hard as a rock to fresh as a daisy - revive your stale bread using this simple tip. I recommend enjoying it warm with a lot of butter! #stalebreadhack#stalebread#rubbishcooksathome#rubbishcooks#foodwaste#fyp#foryou#foryoupage#viral#scrappycooking#foodwastewarriors#sustainability♬ Love You So - The King Khan & BBQ Show

Тисячі вражених глядачів кинулися до розділу коментарів, щоб привітати цей хак - багато хто пообіцяв спробувати його на собі або стверджував, що завжди використовував цей метод на своїх черствих хлібах.

"Дякую!!! Багато багетів буде врятовано", - захоплено писав один користувач. Інший погодився, коментуючи: "Зазвичай я роблю тільки сухарики, але обов'язково спробую цей спосіб!"

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти