StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Ви неправильно заряджали iPhone: чоловік показав геніальний лайфхак

5 вересня 2024, 22:13оновлено 9 вересня, 12:16
1748
Як оптимізувати час автономної роботи телефону - блогер у Мережі поділився лайфхаками.
Ви неправильно заряджали iPhone: чоловік показав геніальний лайфхак
Як правильно заряджати телефон / колаж: Главред, фото: unsplash

Як оптимізувати час автономної роботи вашого iPhone, щоб обмежити зношення акумулятора та подовжити термін його служби - блогер розповів корисні поради для власників айфонів.

Вас також зацікавить матеріал: Як підключити телефон до телевізора: топ-5 способів.

Експерт розповів, щоб уникнути проблем із мобільним телефоном та його зарядом, варто правильно заряджати свій пристрій, передає видання Mirror. Може здатися логічним зарядити телефон до 100%, дати йому майже розрядитися, а потім зарядити його до 100% протягом ночі, однак це не так. Тайлер Морган у TikTok показав, що це зовсім не найкращий підхід.

відео дня

"Загалом, не варто заряджати мобільний телефон вище 80%", - порадив хлопець, поділившись однією зі своїх головних порад .

Дивіться відео про те, як правильно заряджати мобільний телефон:

Експерт також попередив людей, що не можна, щоб заряд телефонів опускався нижче 20%. Він наголосив, якщо на телефоні залишиться 20%, тоді варто перевести його в режим низької потужності.

Якщо у вас iPhone, вам варто зайти в налаштування, перейти в загальні та вибрати фонове оновлення програми. Також варто вимкнути функцію "автоматичне оновлення всіх додатків", адже це також зменшує заряд телефону. Однак, видалення додатків на телефоні нічого не дає, тому що коли вони є на вашому екрані без використання, вони в основному "заморожені" і не споживають жодної енергії.

Також блогер розповів, що ввімкнення темного режиму на вашому телефоні допоможе вам заощадити трохи енергії.

Оновлення програми у фоновому режимі є найбільш "корисною" із усіх порад і може допомогти зберегти енергію пристрою, але також важливо намагатися підтримувати рівень заряду акумулятора між 20% і 80%.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти