StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Штопор не потрібен: як відкрити пляшку вина 4 способами

14 липня 2024, 17:05
1395
Ви можете легко викрутити пробку з пляшки без спеціального інструменту.
Як відкрити пляшку вина
Як відкрити пляшку вина / Колаж Главред, фото: pixabay.com

Дуже часто після довгого робочого дня іноді все, що вам хочеться, коли ви повертаєтеся додому - це келих хорошого вина. Але якщо у вас під рукою не виявилося штопора, то не варто впадати у відчай - існує багато способів відкрити пляшку і без нього.

Як відкрити пляшку вина за допомогою ключа

Ви можете легко викрутити пробку з пляшки, використовуючи всього лише ключ. Обережно вставте ключ у пробку під кутом. Постарайтеся проштовхнути його якомога глибше. Тримайте пляшку однією рукою, а потім почніть повертати ключ. Продовжуйте повертати, повільно витягаючи ключ догори; таким чином ви будете відкручувати пробку, пише Tips and Tricks.

Подивіться це відео, щоб побачити, як це працює:

Як відкрити пляшку вина за допомогою саморіза

Практично в кожному ящику з інструментами ви знайдете кілька цвяхів, викрутку і молоток. Візьміть один шуруп, викрутку і молоток, і ви зможете відкрити пляшку вина. Обережно вкрутіть гвинт у пробку за допомогою викрутки. Переконайтеся, що гвинт стирчить із корка приблизно на 3 сантиметри. За допомогою зворотного боку молотка витягніть гвинт (а отже, і корок) із пляшки.

Що таке Tips and Tricks?

Tips and Tricks - один із найбільших брендів у своїй ніші, що входить до складу голландської медіакомпанії WeBlog Media. Веб-сайт і сторінку у Facebook відвідують тисячі відвідувачів щодня. Ресурс публікує лайфхаки і хитрощі, якими люди діляться в мережі.

Як відкрити пляшку вина за допомогою ложки

Для цього трюку потрібно проштовхнути пробку в пляшку, не розбиваючи її. Візьміть дерев'яну ложку з тонкою ручкою. Натисніть на корок ручкою, і ви не встигнете озирнутися, як корок опиниться всередині пляшки, і ви зможете вилити вино.

Як відкрити пляшку вина за допомогою взуття

Сядьте на стілець і поставте пляшку догори дном між колінами. Щільно затисніть пляшку. Візьміть туфлю або кросівок із плоскою підошвою і вдарте нею по дну пляшки. Повторюйте це доти, доки корок не почне слабшати. Коли корок майже вийде, знову поставте пляшку вертикально, а потім просто витягніть її рукою.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти