StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Додають відразу 20 років: візажист назвав популярні помилки в макіяжі

26 січня 2024, 14:06
Топ-візажист назвав 5 найпоширеніших помилок в макіяжі, які додають навіть молодим дівчатам відразу кілька десят років.
Додають відразу 20 років: візажист назвав популярні помилки в макіяжі
Як наносити макіяж, щоб виглядати молодше - варіанти макіяжу / Колаж Главред, фото: pexels

Макіяж - це чудовий спосіб підкреслити ваші риси обличчя, замаскувати недоліки та ознаки старіння. Однак макіяж може бути настільки ж контрпродуктивним, якщо ви не дотримуєтесь режиму, який відповідає вашому віку та шкірі.

Хоча старіння є частиною життя, а отже, неминучим, існують певні кроки, яких можна дотримуватися, щоб не виглядати набагато старше, ніж ви є насправді.

Саффрон Г'юз, візажист з False Eyelashes, розповідає про помилки в макіяжі, які можуть додати років вашому обличчю, пише Express.

відео дня

Занадто багато тонального крему

Коли справа доходить до нанесення тонального крему або навіть консилера під очі, "менше - це більше" - девіз, яким варто керуватися. Занадто багато засобу часто осідає у дрібних зморшках шкіри, особливо якщо це тональний крем або тональний засіб з повним покриттям.

Саме тому для створення молодого, зволоженого вигляду рекомендується використовувати тональні засоби на основі сироватки або відтіночні зволожуючі креми, на відміну від кремів, які, як правило, підкреслюють зморшки.

Уникайте важкого макіяжу очей

"Темні кольори не лише зменшують очі, але й можуть створювати темні тіні навколо них, створюючи ілюзію втоми", - зазначає Саффрон.

Натомість, нюдова або біла підводка по ватерлінії зробить вас молодою, енергійною та готовою до нового дня.

Від гелевої підводки можна практично відмовитися, замінивши її олівцями для очей або димчастими тінями, які не осідають у дрібних зморшках навколо очей.

Тонкі брови 90-х: Велике "ні-ні"

З віком наші брови мають тенденцію рідшати, і сумнозвісні брови-катапульти 90-х не надають жодної користі тим, хто хоче виглядати молодше.

Однак повні брови, підкреслені тонкими штрихами за допомогою олівця для брів, можуть кардинально змінити ситуацію. Додаткове створення ефекту ледь вигнутих брів може підняти обличчя і підкреслити вилиці.

Відмова від праймера

Саффрон зазначає: "Нанесення засобів для обличчя без праймера може призвести до того, що дрібні зморшки виглядатимуть більш вираженими, а також до утворення складок, крізь які проглядатиме текстура шкіри".

Зволожуючі праймери, посилені такими інгредієнтами, як гіалоронова кислота, - це швидкий спосіб отримати еластичну шкіру, яка слугуватиме гладкою основою для вашого макіяжу.

"Силіконові праймери також можуть творити чудеса, заповнюючи ділянки з важкою текстурою, такі як куточки очей або лінії посмішки", - додає Саффрон.

Не використовуйте темну помаду

Темні помади - фаворити осені та зими, і це зрозуміло. Однак з віком наші губи стають тоншими і сухішими.

"Ось чому ми не рекомендуємо використовувати темну помаду з матовим фінішем, оскільки вона підкреслює складки навколо рота. Натомість обирайте нюдову зволожуючу формулу і додайте блиск для губ, щоб зробити губи повнішими і завершити макіяж легким і невимушеним рухом", - наголошує візажист.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти