StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Знадобиться лише 3 речі: жінка розповіла, як швидко і дешево прикрасити ялинку

1 грудня 2023, 13:22оновлено 2 грудня 2023, 13:50
Джемма Берд поділилася секретом, як заощадити на дорогих прикрасах та як швидко і дешево прикрасити ялинку на Новий Рік.
Знадобиться лише 3 речі: жінка розповіла, як швидко і дешево прикрасити ялинку
Як швидко і дешево прикрасити ялинку - лайфхак із наряджання ялинки / Колаж Главред, фото: скріншот із відео

Кмітлива жінка прикрасила свою ялинку використавши лише три предмети за допомогою "простого і легкого" трюку.

У той час як багато людей з нетерпінням прикрашають свої будинки до Різдва, більшість людей планують поставити ялинку на цих вихідних. Купівля іграшок та прикрас може бути дорогою справою на додачу до купівлі подарунків, а також до спроб ефективно обігріти наші домівки, в той час як криза, пов'язана зі зростанням вартості життя, продовжує впливати на рахунки домогосподарств. Тому економія на дрібницях, таких як прикраси, буде важливою для багатьох сімей цього року, пише Mirror.

Джемма Берд, яка стала відомою як "Грошова мама" завдяки своїм домашнім та фінансовим хитрощам, каже, що цього року прикрашання оселі може бути цілком доступним завданням.

відео дня

Якщо вам цікаво більше дізнатись про правила прикрашання ялинок, рекомендуємо звернути увагу на наш матеріал: Ви прикрашали ялинку неправильно: експерти назвали 6 поширених помилок.

Вона розповіла, що все, що вона використала для прикрашання ялинки - це упаковка повітряних кульок, кілька соснових шишок і балончик з білою фарбою.

Джемма сказала: "Дивіться, як я швидко і бюджетно прикрасила свою ялинку. Все, що вам знадобиться - це пачка повітряних кульок, балончик із білою фарбою і пачка соснових шишок. Просто і легко вони [повітряні кульки] тепер виглядають як гігантські кульки. Я покрила білою фарбою соснові шишки і дерево, і подивіться на результат".

Дивіться відео про те, як швидко і дешево прикрасити ялинку в домашніх умовах:

Вона додала: "Підіть наберіть шишок у лісі або парку, і ви можете побризкати їх білою фарбою, щоб вони були схожі на сніг. Потім надуйте повітряні кульки, щоб вони виглядали як гігантські кульки. Обов'язково зі світлодіодними лампочками, інакше це небезпечно", - резюмувала жінка.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти