StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Знадобиться лише шпатель: жінка розповіла, як до блиску відмити кухню

20 грудня 2023, 11:37оновлено 20 грудня 2023, 14:47
1085
Цей повсякденний інструмент допоможе вам дістатися до найпотаємніших куточків кухні, які ви намагаєтеся тримати в чистоті, і подолати жирний бруд.
Знадобиться лише шпатель: жінка розповіла, як до блиску відмити кухню
Знадобиться лише шпатель - жінка розповіла, як до блиску відмити кухню / Колаж Главред, фото: скріншот із відео, pexels

Прибирання на кухні може бути виснажливим завданням, яке ніхто не хоче виконувати. Навіть після того, як ви помили посуд, кухня може залишатися жирною, брудною і загалом огидною. Але для того, щоб зберегти кухню вільною від шкідників і придатною для використання, це завдання необхідно виконувати, пише Mirror.

На щастя, одна професійна прибиральниця розповіла, як просте використання шпателя може допомогти підтримувати кухню в чистоті і навіть допомогти впоратися з важкодоступними місцями, які зазвичай залишаються гноїтися. Jetlag Remedy, австралійська компанія з прибирання на замовлення, поділилася цим лайфхаком у TikTok.

"Ось три насправді корисні лайфхаки для прибирання, які я використовую як професійний прибиральник", - оголосила жінка у відеоролику. Перший трюк для "легкого видалення жирного бруду" з важкодоступних місць полягав у тому, щоб загорнути шпатель у мікротканину. Вона використовувала загорнутий шпатель, щоб зішкребти бруд "вздовж важкодоступних ділянок".

відео дня

"Його можна використовувати біля плити, в раковині, у ванній кімнаті, я люблю цей спосіб", - пояснила вона. Особливо корисний прийом для вузьких кутів, де бруд може застрягти: гострий край шпателя підхоплює бруд і пил, до яких інакше було б важко дістатися.

Дивіться відео про те, як відчистити важкодоступні місця на вашій кухні:

@jetlagremedy

3 cleaning hacks you’ll actually use ??‍♀️

♬ Aesthetic - Tollan Kim

Прибиральниця також показала, як вона наводить блиск на своїй раковині, починаючи з "мінімально абразивного кремового миючого засобу" і закінчуючи "скрабом для всієї раковини". Після цього вона закип'ятила чайник, вилила гарячу воду в раковину і почекала, поки вона висохне. Останнім кроком до блискучої раковини було використання засобу для чищення нержавіючої сталі на ганчірці та протирання поверхні. Після цього мийка виглядала "як новенька".

Останньою порадою була "переконатися, що ви витираєте пил з ваших рослин" - особливо з тих, що мають велике листя. "Це має величезне значення для вашого будинку, але щоб зробити їх надзвичайно блискучими і трохи утримати пил, я додаю трохи олії", - пояснила вона, запропонувавши оливкову або кокосову олію.

Витирання пилу з рослин не лише покращує їхній зовнішній вигляд, але й допомагає їм отримувати достатньо світла, оскільки пил може впливати на їхню здатність поглинати сонячне світло.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти