StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Поробки на Новий рік 2022 своїми руками: стильні ідеї в рік Тигра

22 грудня 2021, 15:33
Топ-6 ідей для дозвілля з дітьми, які можуть стати стильним новорічним декором.
Вироби на Новий Рік 2022
Поробки на Новий Рік 2022 / ua.depositphotos.com/

Напередодні новорічних свят багато хто замислюється про прикрасу і декорування будинку або квартири. І якщо є настрій творити – можна створити прикраси своїми руками, які подарують святкову атмосферу і веселий настрій.

Для того щоб в рік Тигра будинок не покидало благополуччя, а везіння ходило за вами по п'ятах важливо правильно поставити ялинку. Куди поставити і як нарядити новорічну красуню, читайте в нашому матеріалі: Як прикрасити ялинку в Новий рік 2022, щоб залучити удачу - стильні і незвичайні рішення в рік Тигра.

Про модні тенденції і правильні кольори, і ялинкові прикраси, які допоможуть задобрити Чорного Водяного Тигра, читайте в матеріалі: Як прикрасити квартиру до Нового року 2022: оригінальні та стильні ідеї в рік Тигра.

відео дня

Підняти градус новорічного настрою зможуть і правильні пісні. Добірка новорічних хітів, яким ви будете підспівувати: Новорічні пісні слухати онлайн: запальна і душевна музика на Новий рік 2022.

Не обійтися також без гарних побажань. Привітання з Новим роком 2022, картинки та листівки піднімуть настрій близьким та друзям.

Поробки на Новий Рік 2022 своїми руками

Ялинки з джуту

Ось уже кілька років поспіль з моди не виходять еко-тренди. Така ялинка з натуральних матеріалів стане стильною прикрасою інтер'єру або новорічного деревця. Щоб зробити фігурку необхідно взяти конус з пінопласту або картону( його посадити на тверду поверхню, наприклад дитячу пірамідку). На вершину конуса приклеюємо мотузку і щільно обмотуємо по колу, періодично змащуючи поверхню клеєм. Декорувати деревце можна бісером, стрічками, кавовими зернами або насінням анісу. Щоб зробити прикрасу на ялинку потрібно з щільного картону вирізати ялинковий трафарет і щільно обмотати його джутом, додавши декор в кінці.

Вироби новорічні
Поробки новорічні
Вироби новорічні
Новий Рік 2022 поробки

Тигр з втулок

Така поробка не тільки розважить малюків і подарує хвилини радості, але і потренує дрібну моторику. Символом 2022 року можна сміливо прикрашати ялинку, головне не стримувати фантазію. Можна поекспериментувати з кольором адже 2022 - рік Чорного Водяного Тигра.

Вироби новорічні
Новий Рік 2022 вироби своїми руками
Вироби новорічні
Новий Рік 2022 вироби з паперу

Зірочки з паперу

Прикрасити головну новорічну гостю можна також зірочками з паперу. Дітям точно сподобається процес виготовлення таких прикрас, особливо якщо не обмежуватися тільки кольоровим папером і картоном, а додати кілька декоративних елементів.

Вироби новорічні
Новий Рік 2022 вироби для дітей
Вироби новорічні
Поробки на Новий Рік 2022

Ялинка з макаронів

Ще одна оригінальна ідея новорічного декору, який можна зробити своїми руками. Для цього необхідно скрутити конус з щільного картону і закріпити край скотчем, щоб не розійшовся. Потім по колу "садити" на суперклей макарони черепашки отворами догори. Доглядайте за дітьми, під час роботи з клеєм.

Вироби новорічні
Поробки на Новий Рік 2022 своїми руками

Янголята з паперу

Янголята з паперу стануть хорошою виробом не тільки на Новий рік, але і на Різдво 2022. Вони допоможуть підтримати веселу атмосферу свята.

Вироби новорічні
Поробки на Новий рік в садок
Вироби новорічні
Поробки на Новий рік 2022 своїми руками з паперу

Вироби з шишок

Дуже часто діти люблять збирати природний матеріал. Якщо у вас залишився такий "натурпродукт", з нього можна зробити красиву ялинкову прикрасу. Це безсумнівно приведе малюка в захват. Ну а потім всім наряджати ялинку!

Вироби новорічні
Поробки на Новий рік 2022 своїми руками
Вироби новорічні
Поробки на Новий рік Тигра

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти