StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Чому люди не викидають кавову гущу: як вона допомагає на кухні

4 січня 2024, 13:45
Не поспішайте позбавлятися від кавової гущі - вона порадує вас не тільки ароматним напоєм, але і ефективним засобом в побуті
Як використовувати кавову гущу на кухні
Як використовувати кавову гущу на кухні / Колаж Главред, фото: pixabay.com

Часто, після заварювання кави, кавову гущу відправляють в смітник. Однак досвідчені господині знають, що ці відходи можна використовувати з користю в побуті.

До речі, раніше ми детально розповідали, як пофарбувати волосся кавовою гущею, щоб подружки ахнули. Екстрений засіб від сивини або зміцнюючий Відтіночний бальзам - ароматна кава здатна на чудеса, коли справа стосується вашого волосся.

Як позбавиться від запахів в холодильнику?

Кавова гуща виявляється відмінним засобом для боротьби з неприємними запахами в холодильнику. Просто просушіть Макуха після заварювання кави і помістіть його в невелику ємність. Розмістіть цю ємність на одній з полиць холодильника.

відео дня

Як це працює?

Кавова гуща, завдяки своїй структурі, відмінно поглинає сторонні аромати. Регулярно оновлюйте вміст ємності, змінюючи кавові опади раз в два дні. Таким чином, ви підтримуєте свіжість в холодильнику і запобігаєте неприємні запахи.

Не поспішайте позбавлятися від кавової гущі - нехай вона порадує вас не тільки ароматним напоєм, але і ефективним засобом в побуті. Цей простий спосіб дозволить вам використовувати кавові опади з користю для підтримки свіжості у вашій кухні.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти