StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Чому духовка не пропікає середину - один лайфхак врятує вашу випічку

22 червня 2024, 03:34
1556
У багатьох господинь виникає питання, що робити якщо духовка не пропікає всередині торти чи пироги. Але є лайфхак, який допоможе вирішити ту проблему.
Духовка, соль
Що робити якщо духовка не пропікає всередині / Колаж: Главред, фото: flickr

Часто випікання пирога чи коржів для торта закінчується трагедією для господинь. Вони витягають з духовки готову випічку, а серединка залишається сирою. Не варто думати, що ви зробили щось не так. Найімовірніше, проблема у самій духовці. Тож розповідаємо, що робити, якщо духовка не пропікає всередині страви.

Перш за все потрібно оглянути усі ключові елементи духовки, можливо проблема у їх поламці. Як радить Kitchenaid, спершу перевірте справність нагрівального елементу, дверцят духовки, калібровку, датчик температури та потік повітря.

Якщо ви бачите, що з технічною складовою все добре, тоді постає питання, а чому ж випічка всередині сира? Це може бути обумовлено окремими характеристиками духової печі. Але не потрібно одразу викидати наявну духовку та шукати нову. Достатньо використати легкий та доступний лайфхак.

відео дня

Що робити, якщо тісто не пропікається всередині

Якщо ви збентежені тим, чому випічка всередині сира і хочете, аби страви готувалися в духовці більш рівномірно, то достатньо взяти пачку солі та непотрібне деко.

Все, що потрібно зробити - розсипати в деко сіль товстим шаром і поставити на нижній рівень у духовці. Сіль зробить нагрівання духовки рівномірнішим, а використовувати її можна хоч і декілька років.

Ще одна підказка для господинь, у яких немає солі, а пиріг треба терміново "реанімувати". Якщо ви дістали його і бачите, що він не пропікся - зменшіть вогонь у духовці, підставте знизу воду у сковороді та змастіть сам пиріг молоком. Таким чином серединка страви допечеться. Але будьте готові, що пиріг може втратити форму.

Що таке KitchenAid?

KitchenAid - американський бренд побутової техніки, що належить компанії Whirlpool Corporation. Компанія була створена в 1919 році на базі корпорації Hobart Corporation, щоб виробляла стаціонарні міксери; перша представлена ​​модель - "H-5". Компанія зіткнулася з жорсткою конкуренцією, оскільки на ринку, що стрімко розвивається, з'явилися конкуренти. У 1930-х дизайнером Егмонтом Аренсом було створено модель міксера під назвою "К". Ця модель стала візитною карткою компанії і практично не змінилася відтоді. Другий напрямок, представлений компанією в 1949 — посудомийні машини, пише Вікіпедія.

Читайте також інші лайфхаки:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Последние новости

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти