StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Вони є в кожному домі: 4 засоби, які допоможуть назавжди позбутися запаху в туалеті

9 вересня 2023, 16:59
5296
Використовуючи ці засоби, неприємний запах не повернеться ніколи.
Вони є в кожному домі: 4 засоби, які допоможуть назавжди позбутися запаху в туалеті
Як прибрати неприємний запах у ванній / Колаж Главред, фото flickr (Allen, Anthony N)

Ванна кімната - одне з найважливіших місць, яке слід підтримувати в чистоті, але, на жаль може бути місцем, де накопичуються неприємні запахи. Mirror поділилося зручним трюком, як позбутися неприємних запахів у ванній кімнаті.

Одна жінка, яка не могла позбутися запаху сечі у своїй ванній кімнаті, вирішила звернулася за допомогою до експертів та запитала як вивести його.

Серед багатьох різних порад найбільш ефективним рішенням було використання чоловічої піни для гоління. Оскільки її можна легко придбати, вона також є дешевою альтернативою іншим засобам для прибирання, а дехто називає її "революційним" засобом.

відео дня

"Візьміть піну для гоління і потріть нею підлогу навколо туалету, залиште приблизно на 30 хвилин, потім витріть і вимийте шваброю. Подякуєте мені пізніше", - поділився з жінкою один фанатик прибирання.

На диво, цей спосіб спрацював, і запах зник повністю. Якщо у вашій ванній лежить фен, читайте також поради з його використання, аби прибор не ламався.

Серед інших способів, як позбутися запаху в туалеті - використання цибулини, мильного порошку та ополіскувача для рота.

Для цього цибулину розріжте навпіл і залиште у ванній кімнаті, і вона поглине запах. Водночас мильний порошок містить ферменти, які розщеплюють сечу, і запах теж зникає.

Якщо ви вирішили спробувати використати ополіскувач для рота - просто рясно обприскайте ним область навколо туалету, підлогу і стіни поблизу та залиште принаймні на 24 години. Протріть вологою серветкою і неприємний запах зникне.

Інші лайфхаки:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти