StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Це вбиває його: експерт розповіла помилки у використанні фена, через які він ламається

3 вересня 2023, 18:41
Фен потрібно час від часу чистити від пилу і волосся, тоді він не буде ламатися.
Що вбиває ваш фен
Що вбиває ваш фен / Колаж Главред, фото скріншот TikTok (rachelvalentinehair)

Фени - невід'ємна частина догляду за собою, адже вони полегшують такі завдання, як сушка волосся і укладка. Тому важливо підтримувати його в найкращому робочому стані. Як і багатьма іншими побутовими приладами, ними легко знехтувати, і, на думку популярного експерта по волоссю, багато хто робить велику помилку при використанні фенів, що призводить до скорочення терміну їх служби. Про це пише Mirror.

Помилки у використанні фена

Перукар Рейчел Валентайн вважає, що для отримання максимального ефекту від використання фена необхідно регулярно чистити фільтр, розташованого на задній панелі приладу. Якщо цього не робити, пил і сміття можуть накопичуватися між волокнами фільтра і викликати перегрів фена, що в кінцевому підсумку призведе до його поломки.

Демонструючи в TikTok своїм підписникам скупчення пилу, залишків продуктів і бруду, Рейчел пояснила:

відео дня

"Весь цей пил і залишки на задній частині фена і в цьому фільтрі призведуть до його засмічення. В результаті фен перестане нормально працювати і може навіть перегрітися".

Як запобігти поломці

Рейчел поділилася" двосекундним " методом очищення: вона пропустила фільтр під краном, а потім використала стару зубну щітку, щоб видалити всі непіддатливі залишки.

"Після цього, переконавшись, що зубна щітка суха, обережно очистіть пил, що залишився на фені. Потім просто покладіть щітку назад на задню стінку фена і подивіться, яка різниця", - сказала дівчина.

Коли Рейчел показувала фен на камеру, глядачі змогли наочно переконатися у величезній різниці, яку дає цей швидкий спосіб.

Читайте більше лайфхаків:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти