StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Мийка високого тиску може пошкодити авто: експерти розповіли, як мити машину

22 березня 2024, 03:25
1443
Мийка автомобіля водою під тиском може зробити цей процес трохи простішим. Однак цей інструмент може завдати автомобілю більше шкоди, ніж користі.
Мийка високого тиску може пошкодити авто: експерти розповіли, як мити машину
Мийка високого тиску для авто - як правильно мити машину / Колаж Главред, фото: скріншот із відео YouTube

Весна нарешті прийшла, а це означає, що багато хто захоче відмити свої автомобілі від бруду. Але автомобілісти повинні бути обережними при чищенні свого автомобіля, оскільки використання неправильного методу може виявитися дуже дорогим.

Експерти з миття автомобілів попереджають, що при неправильному використанні мийка високого тиску може завдати великої шкоди вашому автомобілю, що призведе до цілого ряду неприємних ремонтних робіт, повідомляє Dailystar.

Команда супер-прибиральників виявила, що мийка високого тиску виштовхує воду, як "крихітні молоточки", які можуть зруйнувати лакофарбове покриття вашого автомобіля.

відео дня

"Мийка високого тиску - це ідеальний спосіб забезпечити професійний рівень прибирання у вашому домі, з легкістю видаляючи бруд з вашого автомобіля, але вона також може пошкодити лакофарбове покриття, якщо ви не використовуєте її належним чином", - попереджають фахівці з Simoniz.

Вони зазначають, що мийка високого тиску використовує електродвигун і водяний насос, щоб проштовхувати воду через шланг під неймовірно високим тиском.

"Мийки високого тиску, призначені для домашнього використання, зазвичай видувають від 300 до 500 літрів води щохвилини. Кожна крапля води, що потрапляє на поверхню, наче крихітний молоточок, відколює бруд. Це чудовий засіб для видалення бруду з внутрішніх двориків, барбекю або автомобілів", - вказують експерти.

Хоча "крихітні водяні молоти" чудово справляються зі змиванням бруду, вони можуть пошкодити лакофарбове покриття під ним.І хоча експерти вважають, що пошкоджене лакофарбове покриття - це не "кінець світу", воно може виглядати естетично неприємним і дорого коштувати, особливо якщо його залишити іржавіти.

Як можна мити автомобіль під тиском, не пошкодивши лакофарбове покриття

"Щоб захистити лакофарбове покриття вашого автомобіля, ви повинні використовувати струмінь мийки під невеликим кутом, поступово збільшуючи тиск і дотримуючись відстані не менше 30 см. Також варто використовувати мийку низького тиску, щоб змити пухкий бруд з лакофарбового покриття перед використанням мийки високого тиску", - резюмують експерти.

The Daily Star

The Daily Star (дослівно – "Щоденна зірка") – щоденна газета-таблоїд, що видається з понеділка по суботу у Великій Британії з 2 листопада 1978 року. 15 вересня 2002 року було запущено дочірнє видання Daily Star Sunday з окремим персоналом. 31 жовтня 2009 року Daily Star опублікувала свій 10-тисячний номер. З березня 2018 року видання очолює Джон Кларк, пише Вікіпедія.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти