StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як продовжити строк служби пральної машини: три хитрощі, про які ви не знали

7 грудня 2023, 03:45
Пральна машина - це довговічний прилад, але навіть він може вийти з ладу. Ось три хитрощі, які допоможуть вам продовжити її строк служби.
Як продовжити строк служби пральної машини: три хитрощі, про які ви не знали
Три способи продовжити життя вашої пральної машини / Колаж: Главред, фото: pixabay.com

Коли пральна машина ламається, це стає серйозною проблемою в домі. Цей пристрій є одним із найбільш використовуваних у домі завдяки своїй здатності полегшувати наше життя, заощаджуючи час і гроші . Щоб продовжити термін служби вашої пральної машини, вкрай важливо забезпечити їй належний догляд і увагу.

Утримувати її в чистоті – це не єдине завдання. Використання переваг різних програм прання дозволить вам не тільки продовжити термін служби пральної машини, але й краще доглядати за своїм одягом.

Вас також може зацікавити матеріал: "Жінка поділилась дієвим лайфхаком, як швидко висушити одяг".

відео дня

Щоб досягти цієї мети, ви повинні дотримуватися трьох прийомів.

Правильно користуйтеся пральною машиною

Мабуть, найважливіше з усіх – знати, як працює прилад, щоб отримати від нього максимальну користь. Для цього не завадить витерти пил з інструкції з експлуатації, яка дозволить нам розібратися та оптимізувати роботу пральної машини. Розуміння того, для чого призначена кожна програма, дозволить нам повністю використовувати всі можливості, які вона пропонує.

Зазвичай рекомендовано чистити пральну машину раз на місяць, включно з відділеннями для прального засобу та пом’якшувача. Дверцята та гумові частини також слід очистити неабразивним засобом. Рекомендується також запускати цикл прання із порожнім барабаном, без одягу всередині та з гарячою водою. Справа в тому, що пральна машина також потребує невеликого догляду, щоб вона працювала належним чином і її термін служби був набагато довшим.

Не перевантажуйте пральну машину

Щоб досягти чудових результатів, бажано не перевантажувати пральну машину. Якщо ви загрузите забагато одягу, барабан не зможе обертатися належним чиномі може не працювати певною мірою.

Якщо ми заповнюємо машину маленьким одягом, це також може зашкодити балансу барабана, тому найкраще змішувати одяг різних розмірів, додаючи, наприклад, рушники. Те саме відбувається, якщо ми перемо лише величезну ковдру чи пухову ковдру.

Також важливо після використання пральної машини залишати дверцята барабана відкритими, щоб середина висушувалась. Таким чином ми запобігаємо накопиченню вологи, яка завжди сприяє появі бактерій та можемо усунути неприємний запах.

Перевірте, чи немає витоку води

Якщо пральна машина робить дивні речі або ви думаєте, що вона перестала прати так само добре, як і раніше, перевірте, чи немає витоків води. Зазвичай витоки зазвичай виявляються швидко, оскільки вони виходять назовні та залишають калюжі води, але бувають випадки, коли витік може бути незначним і залишитися непоміченим.Тому добре перевірте шланги.

Якщо ви виявите помилку, яку легко виправити, наприклад, погане прилягання, ви можете виправити її самостійно. Якщо, навпаки, ви побачите щось складніше, варто викликати техніка.

Нещодавно Главред розповідав навіщо полоскати рот кокосовою олією. Мало хто чув про таку корисну звичку, як полоскання рота кокосовою олією. Кокосова олія здатна не тільки очистити порожнину рота, але запобігає розвитку карієсу і заспокоює запалені ясна.

Також ми знашли відповідь на питання, як просушити промокле взуття. Це можна зробити кількома простими способами.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти