Як прочистити каналізацію вдома: 4 простих, але ефективних способів

11 жовтня 2024, 03:10
4
Прочистити каналізацію можна за допомогою "натуральних" інгредієнтів, які знайдуться майже на кожній кухні.
Як прочистити каналізацію вдома: 4 простих, але ефективних способів
Як прочистити каналізацію / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Засмічення каналізації - це справжня проблема. Але є методи, які допоможуть боротися з повільним стоком води раковини, пише Express.co.uk.

Чим можна прочистити каналізацію

  • Харчова сода та оцет. Висипте в каналізацію півсклянки харчової соди, а потім додайте таку ж кількість оцту. Дайте інгредієнтам зашипіти і утворити бульбашки, а потім промийте каналізацію окропом, щоб змити залишки. Харчова сода реагує з оцтом, утворюючи вуглекислий газ і воду, які бульбашками проникають крізь засмічення жиру та бруду. Додавання окропу збільшує тиск у безнапірних дренажних трубах, що допомагає усунути засмічення.
  • Засіб для миття посуду. Просто налийте велику кількість засобу для миття посуду у засмічений злив і промийте його гарячою водою. Поверхнево-активні речовини, які містяться в мийному засобі, розщеплюють олії та залишки їжі, дозволяючи воді знову вільно текти.
  • Сольовий розчин. Сіль, основний продукт харчування, який має величезний спектр корисних застосувань. Щоб прочистити каналізацію, насипте півсклянки солі в засмічений злив, а потім промийте його гарячою водою.
  • Використовуйте вантуз. Якщо ви зіткнулися з особливо стійким засміченням, не варто недооцінювати силу вантуза. Незалежно від того, чи це раковина, чи злив унітазу, кілька енергійних занурень часто можуть усунути засмічення. Однак, тут важливо підтримувати рівномірні, ритмічні рухи.

Що потрібно знати про Express.co.uk

Express.co.uk - британський таблоїд, який є цифровим підрозділом Daily Express і Sunday Express - одного з найвідоміших і надійних британських новинних брендів.

відео дня

З 1900 року Express надає мільйонам читачів інформоване висвітлення найважливіших світових подій як у друкованому вигляді, так і в режимі онлайн.

Як кажуть у виданні, вони щодня намагаються надати читачам найкращу журналістику, інформувати та розважати.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти