StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як пити текілу, щоб отримати максимальну насолоду: 4 способи

23 жовтня 2020, 15:15
Немає правильного чи неправильного способу пити текілу.
1603454139-2432.jpg
Немає правильного чи неправильного способу пити текілу / Pixabay

За даними Національної промислової палати Мексики з виробництва текіли, світове споживання мексиканської текіли зростає і, за оцінками, до 2021 року зростатиме на 3,2 відсотка на рік.

Альба Уерта, співвласник нагородами Бару the Pastry War В Х'юстоні, що спеціалізується на агаві, і власниця Julep, має особисті та професійні зв'язки з текілою.

За її словами, немає правильного або неправильного способу пити текілу. Ваш стиль текіли в кінцевому підсумку залежить від вашого бажання і того, що у вашій склянці. Але є 4 способи насолодитися текілою по-справжньому.

З водою

Як і віскі, додавання декількох крапель води в текілу може допомогти розширити її смак.

"Я вважаю, що це стосується всіх міцних алкогольних напоїв", - говорить Уерта. "Якщо у вас склалося враження, що алкоголь, який ви пробуєте, занадто "міцний" - щільний за смаком - і ви нічого не можете підібрати, я думаю, що додавання води-безумовно хороший крок. Це дійсно залежить від міцності", - каже вона.

В Маргариті

"Якщо ви збираєтеся пити текілу, приготовану шляхом змішування, краще виразно використовувати її для Маргарити", - говорить Уерта. Уникайте заморожених маргарит, оскільки в них багато цукру - якщо це вам не подобається. В іншому випадку виберіть традиційне співвідношення: 30 грам текіли, 30 грам свіжовичавленого соку лайма і 80 грам лікеру Тріпл сек.

З Сидром

Це може здатися трохи дивним, але повірте, це відмінне поєднання. Візьміть свіжий сидр і свою улюблену марку текіли для ідеального осіннього напою. Туди також можна додати шматок яблука.

Чиста текіла

Якщо ви не любите коньяк або віскі, спробуйте приготувати текілу без льоду. Для цього стане в нагоді чарка текіли, шматочок лайма і сіль. Сіль насипають на ліву руку між великим і вказівним пальцем. Її злизують з долоні, відразу ж запивають текілою і закушують лаймом.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти