StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як відмити скло духовки від жиру - копійчаний засіб, який є вдома

6 серпня 2024, 14:06оновлено 6 серпня, 15:50
17237
Експертка поділилася простою тактикою прибирання, яка обіцяє впоратися навіть із найвпертішими забрудненнями, що запеклися, без будь-яких агресивних хімікатів.
Як відмити скло духовки від жиру
Як відмити скло духовки від жиру / Колаж Главред, фото: скріншот YouTube

Скло духовки може забруднюватися жиром і пригорілою їжею, але його можна легко очистити, не вдаючись до спеціалізованого засобу для чищення духовок, а використовуючи всього один кухонний інгредієнт.

За словами Ерін, експертки з натурального прибирання та авторки блогу Lemons Lavender and Laundry, все не так страшно, як вам здається, пише express.co.

Що потрібно знати про Express.co.uk

Express.co.uk - британський таблоїд, що є цифровим підрозділом Daily Express і Sunday Express - одного з найвідоміших і найнадійніших британських новинних брендів.

відео дня

З 1900 року Express надає мільйонам читачів поінформоване висвітлення найважливіших світових подій як у друкованому вигляді, так і в режимі онлайн.

Як кажуть у виданні, вони щодня намагаються надати читачам найкращу журналістику, інформувати та розважати.

Нещодавно вона поділилася простою тактикою прибирання, яка обіцяє впоратися навіть із найвпертішими, запеченими забрудненнями без будь-яких агресивних хімікатів.

"Хоча існує безліч порад і рекомендацій, як очистити скляні двері, мені подобається цей метод, тому що в ньому використовується один простий і натуральний інгредієнт - харчова сода", - пояснила експерт.

Універсальний засіб для чищення
Універсальний засіб для чищення / Інфографіка: Главред

Що ж робить харчову соду такою ефективною? Завдяки високому рівню pH вона протистоїть кислотному жиру та обвугленій їжі, забезпечуючи абразивне, але м'яке рішення для брудних дверцят духовки.

Підкреслюючи ефективність і безпеку цього методу, Ерін пояснила: "Хоча використання харчової соди вимагає трохи більше часу і зусиль, ніж застосування мийного засобу для духовок, вона, безумовно, справляється із завданням, причому без шкідливих хімічних речовин".

Щіпка харчової соди, надійна губка і поверхня, що не дряпає, - ось і все, що вам потрібно, щоб підтримувати блиск вашої духовки, не побоюючись появи подряпин.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти