StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як боротися із бур'янами народними засобами: геніальний лайфхак

31 березня 2024, 05:33
Фахівець поділилась дієвим методом, як вивести бур'ян із вашої ділянки, щоб мати гарне подвір'я.
Як боротися із бур'янами народними засобами: геніальний лайфхак
Як знищити бур'ян біля дому / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Із настанням весни та тепла у ваш сад можуть повернутись не лише гарні квіти, але й надокучливий бур'ян. Він псує не лише вигляд вашого саду та подвір'я, а й погіршує стан ґрунт.

У своєму дописі у TikTok доктор Боурінг поділилась дієвим методом, як вивести бур'ян із вашої ділянки. Вона наголосила, що цей метод не зашкодить ні домашнім тваринам, ні людям, передає видання Mirror.

"Це знищить корінь бур’янів, тоді їх буде легше висмикнути, або ви можете використовувати косарку, щоб видалити їх. Завжди уникайте якомога більшої кількості токсинів у навколишньому середовищі та в наших домівках, адже це токсичне навантаження", - зазначила вона.

відео дня

Фахівець рекомендує, що ідеально підійде сіль для басейну або звичайна кухонна сіль, оскільки основна різниця між ними зазвичай полягає лише у розмірі гранул.

Відомо, що сіль зневоднює бур’яни та не дає їм поглинати поживні речовини, які необхідні для виживання.

"Цей метод працює, остаточно зневоднюючи бур’яни. Сіль перешкоджає здатності бур’янів поглинати необхідні поживні речовини, такі як калій, магній і кальцій. Порушення поглинання поживних речовин послаблює загальний стан рослини, спричиняючи його висихання від зневоднення та загибель", - зазначив садовий експерт.

Після того, як приготували сольовий розчин, потрібно злегка полити розчином щілини між тротуарною плиткою на садових доріжках, особливо зосереджуючись на ділянках, які завжди рясно проростають бур’янами.

"Важливо робити це в сухий день, щоб вологість і дощ не перевищували не змивати розчин. За ніч розчин висушить рослину до кореня, завдяки чому наступного дня бур’ян буде легко видалити", - пояснив експерт.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти