StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

І відганяти нікуди не потрібно: як прибрати подряпини на машині

10 жовтня 2023, 13:40
4036
Пам'ятайте, що перед використанням будь-яких засобів для усунення подряпин, важливо ретельно очистити машину від бруду і пилу.
Як прибрати подряпини на машині підручними засобами
Як прибрати подряпини на машині підручними засобами / Колаж Главред, фото: скріншот YouTube

Власникам автомобілів добре відомо, як неприємно побачити подряпини на покритті свого авто. Однак не завжди необхідно звертатися до професіоналів для усунення дрібних подряпин. Ми поділимося з вами секретами, як швидко і легко прибрати подряпини на машині, використовуючи доступні засоби.

Як швидко прибрати подряпину на машині?

  • Зубна паста і м'яка ганчірка: Чи не глибокі подряпини можна спробувати прибрати за допомогою звичайної білої зубної пасти. Нанесіть невелику кількість пасти на подряпину і акуратно поліруйте її м'якою ганчіркою. Повторюйте рухи, поки подряпина не зникне.
  • Народний спосіб з горіхами: Кілька волоських або мигдальних горіхів можуть допомогти приховати неглибокі подряпини. Розімніть горіхи в мисці до утворення пасти, потім нанесіть цю пасту на подряпину, обережно відшліфувавши її круговими рухами.

Чим можна приховати подряпини на машині?

Для приховування подряпин на лакофарбовому покритті можна використовувати спеціалізований автомобільний компаунд для полірування. Нанесіть його на м'яку ганчірку і ретельно поліруйте подряпину до повного зникнення.

відео дня

Як прибрати дрібні подряпини на чорній машині?

Для чорних автомобілів рекомендується використовувати спеціальні олівці для кузова. Ці олівці можуть швидко і легко приховати невеликі подряпини на чорному лакофарбовому покритті. Просто виберіть олівець, який відповідає кольору вашої машини, і обережно пофарбуйте подряпину.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти