StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Цей чарівний засіб для видалення жовтих плям на сидінні унітазу змусить його виблискувати

13 січня 2024, 22:02
358
Плями пропадуть буквально за 8-10 хвилин, а сидіння буде як нове.
Цей чарівний засіб для видалення жовтих плям на сидінні унітазу змусить його виблискувати
Як очистити унітаз / Колаж Главред, фото flickr (ajay_suresh)

Туалетні сидіння схильні до утворення плям, але є один чарівний засіб, який допоможе позбутися від жовтих плям і запобігти їх появі, пише Mirror.

Як почистити сидіння унітазу

Чистка унітазу - не найприємніше проведення часу, але, враховуючи, як часто він використовується, це один з найважливіших побутових приладів, який необхідно тримати в чистоті. Сидіння унітазу особливо схильне до появи плям, оскільки на ньому може виявитися все, що завгодно: від вапняного нальоту до косметики і штучної засмаги, а також плями від засобів, які не були змиті належним чином.

Спроби відмити плями можуть стати справжнім кошмаром, але є один засіб, який можна використовувати практично без зусиль для видалення плям, а також для запобігання їх появи. Все, що вам потрібно - це балончик WD-40.

відео дня

WD-40 може бути не першим засобом для видалення плям, але це багатоцільовий продукт, який творить чудеса з жорсткою водою та іржею, він може бути дуже ефективним для видалення небажаних слідів з сидіння унітазу.

"Коли ви використовуєте WD-40 на сидінні унітазу, засіб починає діяти як рідина і проникає в частинки іржі, обробляючи поверхню, на якій вони накопичилися. Потім рідина випаровується в газоподібну форму, розпушуючи іржу на поверхні і полегшуючи її видалення. Завдяки сильнодіючій рідині ви зможете отримати блискучий унітаз всього за кілька хвилин", - сказав представник WD-40.

Засіб, який найчастіше використовується в якості мастила, діє, створюючи ущільнення навколо уражених ділянок, яке не дає плямам прилипнути до поверхні унітазу - і не дає сидінню знову покритися ними.

Як використовувати WD-40 для видалення плям з сидіння унітазу

Економно розпиліть засіб на забруднені ділянки сидіння унітазу. Залиште засіб на вісім-десять хвилин, щоб воно подіяло. Потім візьміть щітку і витріть рідину разом з плямами з сидіння. Плями повинні легко піти. Повторіть процедуру, якщо плями не видалилися з першого разу.

Ентузіасти прибирання вже розповідали про інші засоби, які творять чудеса з туалетами, наприклад, використання білого оцту та харчової соди для видалення плям із сидіння.

Для того, щоб цей спосіб спрацював, просто змішайте рівні частини харчової соди і білого оцту, щоб вийшла паста. Залиште пасту на плямах на 10-30 хвилин, а потім протріть вологою ганчіркою.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти