StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Подряпини на авто зникнуть моментально: автомеханік розкрив геніальний метод

24 квітня 2024, 17:01оновлено 25 квітня, 10:15
1748
Автомобілісти можуть приховати подряпини на кузові за допомогою простих саморобних інструментів, доступних майже в кожному супермаркеті.
Подряпини на авто зникнуть моментально: автомеханік розкрив геніальний метод
Як позбутись від подряпин на авто - як приховати подряпини на кузові / Колаж Главред, фото: скріншот із відео YouTube

Експерти попереджають, що автомобілісти можуть видалити подряпини та вм'ятини з панелей кузова за допомогою простих побутових предметів.

Фахівці попереджають, що несподівані предмети, знайдені в будинку, можуть допомогти, зокрема зубна паста, лак для нігтів і лак для взуття. Однак найдешевшим рішенням може стати білий оцет, який можна купити за копійки, повідомляє Express.

Якщо вам цікаво дізнатись більше про те, як прибрати подряпини із кузова автомобіля, рекомендуємо наш матеріал: І відганяти нікуди не потрібно: як прибрати подряпини на машині.

відео дня

Автомобілісти, швидше за все, захочуть показати велику подряпину професіоналу, щоб отримати більш надійне рішення.

Однак ті, хто має невеликий бюджет на тлі кризи вартості життя, можуть скористатися рішенням "зроби сам", щоб зберегти свої бензинові та дизельні автомобілі на ходу на деякий час.

Автомобільний експерт Тім Алкок, зазначив, що не всі подряпини на автомобілі потребують допомоги професіоналів, оскільки їх можна легко виправити за допомогою простих засобів, які можна зробити своїми руками.

"Використання лаку для нігтів або крему для взуття - чудовий спосіб замаскувати дрібні подряпини. Інші варіанти, такі як зубна паста та аерозольна фарба, є геніальними методами для того, щоб відполірувати подряпини і змусити їх зникнути", - розповів автоексперт.

За його словами, слід використовувати лише невелику кількість таких засобів, як лак для нігтів та оцет, оскільки вони можуть пошкодити лакофарбове покриття, якщо використовувати їх занадто часто або у великих кількостях.

"Використовуйте невелику кількість засобу за один раз і не залишайте його на фарбі надовго, перш ніж витирати або полірувати. Для повного видалення подряпин може знадобитися кілька спроб, але кінцевий результат допоможе водіям заощадити багато грошей в довгостроковій перспективі", - зазначив він.

Експерт підкреслив, що оцет слід змішати з водою і нанести на подряпини, щоб швидко відполірувати їх.

Крім того, для тих, хто не має доступу до білого оцту, можна також використовувати розчин харчової соди та води.

Зубна паста є "загальновідомим засобом" для усунення дрібних подряпин, і її слід наносити круговими рухами.

Також, лак для нігтів, лак для взуття та аерозольна фарба можуть допомогти замаскувати подряпину і створити враження, що автомобіль знаходиться в ідеальному стані.

Експерт підкреслив, що вазелін можна використовувати, щоб заповнити подряпини і зробити їх менш помітними для неозброєного ока.

Що потрібно знати про Express.co.uk

Express.co.uk - британський таблоїд, який є цифровим підрозділом Daily Express і Sunday Express - одного з найвідоміших і надійних британських новинних брендів.

З 1900 року Express надає мільйонам читачів інформоване висвітлення найважливіших світових подій як у друкованому вигляді, так і в режимі онлайн.

Як кажуть у виданні, вони щодня намагаються надати читачам найкращу журналістику, інформувати та розважати.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти