StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Жінка розплакалася, коли почула, як син назвав свою собаку

31 серпня 2023, 19:56
26838
В зоомагазині випадково переплутали стать тварини, тож чоловікові довелось вигадувати нове ім'я собаці.
собака
Жінка розплакалася, коли почула, як син назвав свою собаку / Колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Один чоловік був спантеличений через реакцію своєї мами на ім’я його нового пса. Чоловік засмутив своїх віруючих батьків, змінивши ім'я свого цуценяти на "щось далеке від християнства" після того, як в зоомагазині переплутали стать тварини. Про це розповідає Mirror.

Зазначається, що відразу ж після покупки чоловік назвав свою собаку Люсі, оскільки в її документах було зазначено, що вона дівчинка. Проте через деякий час чоловік зрозумів, що Люсі насправді хлопчик.

"Я дізнався, що він був хлопчиком, але він уже відгукувався на своє ім’я, тому я жартома просто подовжив його ім'я до Люцифера", - розповів чоловік.

відео дня

Втім, така ідея не сподобалося його батькові-священику, оскільки він не тільки був проти нового імені цуценя, але й вважав собак "диявольською твариною".

"Я виріс з котами. Як протилежність собакам, вони, очевидно, були протилежністю пекла – отже, райськими тваринами. Коли батьки дізналися, що я заведу собаку, вони помолилися за мене", - зізнався чоловік.

Коли він опублікував на своїй сторінці в Instagram фото цуценяти з новим ім'ям, то його мама зателефонувала йому і в сльозах благала його позбутися собаки.

"Моя мама подзвонила мені, ридаючи, і сказала, що мені потрібно негайно позбутися свого собаки. Я пояснив, що ніхто не змушував мене дати це ім’я собаці. Це ім'я я обрав, тому що воно досить кумедне. Моя дівчина вважає, що ми повинні просто змінити його ім’я, щоб заспокоїти батьків. Але я думаю, що нам, можливо, доведеться це зробити, але я справді цього не хочу", - зазначив чоловік.

Нагадаємо, раніше Главред розповідав, що жінці на ім'я Ада Деніел нещодавно виповнилося аж 108 років. Коли у неї запитали, у чому ж її секрет довголіття, вона із посмішкою на вустах заявила, що її секрет довголіття полягає у тому, що вона мала собак замість дітей.

Також Главред розповідав, що 27-річна Еріка та 30-річний Френк Деріз зі штату Нью-Джерсі, США, пишаються тим, що включили свого улюбленого собаку до головних життєвих подій. Зокрема, золотистий ретривер Бо йшов з молодятами до вівтаря на їхньому весіллі, вгадував стать майбутньої дитини й навіть вибирав ім'я для малюка.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти