StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Жінка знайшла в холодильнику таємну етикетку: овочі роками зберігались неправильно

15 травня 2024, 10:17оновлено 16 травня, 18:41
4883
Багато хто зберігає овочі в холодильнику, однак, одна жінка знайшла приховану етикетку, що змусило її засумніватися в правильності зберігання продуктів.
Жінка знайшла в холодильнику таємну етикетку: овочі роками зберігались неправильно
Для чого потрібні ящики внизу холодильника - як правильно зберігати овочі / Колаж Главред, фото: pexels, Facebook

У шухляду для свіжої їжі, яка є в більшості холодильників, часто кладуть корисні продукти, куплені в магазині, в надії, що вони залишаться свіжими. Але одна жінка викликала дискусію після того, як помітила приховану етикетку на своєму холодильнику, яка змусила її поставити під сумнів усе.

Якщо вам цікаво дізнатись більше про те, як швидко розморозити м'ясо, рекомендуємо наш матеріал: Як розморозити м'ясо за 5 хвилин: 3 найефективніші способи.

Вона каже, що вона роками зберігала овочі неправильно. Пост викликав дискусію в Інтернеті з боку інших здивованих користувачів Мережі, в результаті чого експерт з питань харчування втрутився, щоб прояснити деякі моменти.

відео дня

У 2020 році вона опублікувала фото в групі "Мами, які прибирають" у Facebook, на якому була зображена морква в шухляді з маленькою наліпкою, на якій було написано: "Не зберігайте овочі та фрукти в шухляді: "Не зберігайте фрукти та овочі в охолодженому приміщенні. Вони можуть замерзнути".

Жінка знайшла в холодильнику таємну етикетку: овочі роками зберігались неправильно
Фото: Facebook / Фото: Facebook

Вона запитала: "То я все життя робила це неправильно?", оскільки інші сказали, що це пояснює, чому їхні овочі часто замерзають.

Інші користувачі Мережі зазначили, що ящик призначений для м'яса, а не для свіжих фруктів і овочів, а на одному з них було написано: "М'ясо завжди має бути внизу.

"М'ясо завжди має бути на дні холодильника, бо якщо воно просочиться на те, що не буде приготовлене, ви можете отримати харчове отруєння", - повідомляє The Sun.

Однак Мімі Морлі, старший шеф-кухар компанії HelloFresh, втрутилася в суперечку, пояснивши, що фрукти та овочі слід зберігати на нижній полиці холодильника - але не варто просто кидати їх туди і сподіватися на краще, оскільки кожна шухляда виконує свою функцію.

"Поширеною помилкою є думка, що дві шухляди внизу холодильника однакові. Насправді кожна шухляда має своє власне призначення: одна призначена для створення високої вологості, а інша - низької. Фрукти та овочі, які найкраще подавати з хрусткою скоринкою і які можуть бути чутливими до втрати вологи, такі як капуста, морква та полуниця, слід зберігати у шухляді з високою вологістю (30-40 градусів), щоб уникнути їхнього в'янення", - повідомила вона.

За її словами, у шухляді з низькою вологістю слід зберігати продукти, які виділяють багато етилену і не так чутливі до втрати вологи, такі як ківі, кісточкові фрукти та яблука.

"Це дозволить зберегти продукти максимально соковитими та уникнути непотрібних харчових відходів", - вказує експерт.

Мімі каже, що фрукти та овочі не можна зберігати у шухляді, заповненій більш ніж на дві третини, оскільки поганий потік повітря може призвести до забруднення продуктів, і радить накривати попередньо нарізані овочі вологим паперовим рушником, щоб уникнути їх висихання, перед тим, як зберігати їх у герметичному контейнері.

"Якщо овочі, такі як селера або салат, виглядають трохи кволими, покладіть їх у чашку з водою і поставте на 12 годин у бічні дверцята, щоб допомогти відновити поживні речовини", - резюмувала вона.

The Sun

The Sun.co.uk - це онлайн-видання найбільшої британської газети і члена британського регулятора преси IPSO. The Sun прагне до найвищих стандартів точності у своїх репортажах і продовжує інвестувати в оригінальну журналістику в друкованих виданнях і в Інтернеті, йдеться на сайті видання.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти