StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Жінка кинула чоловіка через прізвисько, яким він обзивав її у переписці з друзями

3 вересня 2023, 17:50
1038
Пара була разом 10 років, з них - 5 років у шлюбі, але все зруйнувала одна фраза.
Дружина кинула чоловіка через обзивання
Дружина кинула чоловіка через обзивательство / Колаж Главред, фото flickr (Wyatt Fisher, Dallas)

Одна жінка зізналася, що розлучилася з чоловіком, коли дізналася прізвисько, яким він називав її, коли листувався з друзями. Про це пише Mirror.

За її словами, після народження сина в їхньому шлюбі відбувся зсув, який вона називає "наполегливим небажанням повідомити, коли він збирається взяти участь в нашому житті". Але одного ранку, коли він приймав душ, вона почула, що його телефон безперервно "пищить".

Жінка вирішила перевірити чи немає там чогось термінового, але замість цього виявила листування з його друзями, в якому вони обговорювали події минулої ночі. Її чоловік загуляв до півночі - імовірно, випивав, а вранці відразу відправився в душ, не поговоривши ні з дружиною, ні з дитиною. Але не це її здивувало.

відео дня

Вона згадала, що прочитала повідомлення, в якому говорилося, що він не може прийти на випивку, тому що "SWMBO скаже ні".

Спантеличена і роздратована тим, що він звалив провину за свою відсутність на неї, вона запитала що означає абревіатура SWMBO. Чоловік недбало відповів: "це означає" та, якій треба підкорятися"

"Це не було питанням "підкорення"! Це не означає "просити дозволу", ніби він підліток, а я його мати! Це називається повага до своєї сім'ї. Після п'яти років шлюбу я стала для нього такою", - коментує дружина.

Незважаючи на те, що пара була в шлюбі п'ять років, а разом вже десять, вона каже, що знала, що повинна піти з їхніх стосунків, адже чоловік більше не цінував її.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти