StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Суджений примчить, як стріла: прикмети, які пророкують швидке заміжжя

29 серпня 2023, 17:31
12616
Главред розповідає, як швидко вийти заміж, використовуючи прості та дієві хитрощі.
пара, замужество
Знаки, що незабаром вийдеш заміж / Колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Мабуть, кожна дівчина мріє про щасливе та благополучне заміжжя. Щоб поруч був турботливий чоловік, в домі панував родинний затишок, а з вітальні доносився дзвінкий сміх маленьких діток. Деяким дівчатам судилося швидко зустріти кохання всього свого життя та побудувати міцні стосунки з партнером. А хтось навпаки – поневіряється у пошуках свого судженого, з кожним днем втрачаючи надію на щасливий шлюб. Проте є деякі цікаві народні прикмети, які можуть пришвидшити доленосну зустріч. Главред розповідає про прикмети, які пророкують швидке заміжжя.

З-поміж багатьох народних прикмет вам, напевно, відома така: спіймати букет нареченої. Цей знак каже про те, що серед дівчат, які також хотіли спіймати букет, ви вийдете заміж найпершою. Окрім того, ваші шанси можуть збільшитися на кількадесят відсотків, якщо наречена мала букет із півоній.

Окрім того, є така прикмета, яка віщує заміжжя у найближчому році. Якщо під Новий рік ви сядете за рукоділля та ненароком вколете собі палець до крові, то у наступному році зіграєте весілля.

відео дня

Також є давня прикмета, яка пов'язана із букетом квітів. У народі кажуть, якщо дівчина випадково знайде покинутий букет квітів, то зовсім скоро познайомиться зі своїм судженим та вийде заміж. Однак варто зауважити, що такий букет не можна чіпати, адже він може нести в собі погану енергетику.

На цьому прикмети, щоб вийти заміж не закінчуються. Є досить цікавий знак, на який обов'язково варто звернути увагу під час знайомства з хлопцем. Згідно з народними прикметами, якщо дівчина познайомилася із хлопцем у четвер, то, найімовірніше, це її суджений.

Якщо ви шукаєте способи, як швидко вийти заміж, то можете спробувати кілька перевірених народних методів. Коли наступного разу підете до когось на весілля, спробуйте слідувати наступним порадам, і ви обов'язково швидко вийдете заміж.

Одна з народних прикмет каже, що якщо дівчина підшиє подрузі-нареченій поділ її весільної сукні, то у найближчому майбутньому і сама вийде заміж. Тож подбайте про свою подругу, тим самим наблизивши власне заміжжя. Окрім того, ви матимете набагато більші шанси на швидке заміжжя, якщо заберете собі шпильку або голку із весільної сукні.

Також у народі кажуть, якщо із дозволу нареченої потанцювати із нареченим, то ваш суджений миттю прийде у ваше життя. А якщо наречений сам вас запросить потанцювати, то це дуже хороший знак для вас!

Є ще один цікавий знак, який віщує швидке заміжжя. Якщо на весіллі на вашу прекрасну сукню ненароком вилилось шампанське чи вино, то не варто засмучуватись із цього приводу! Це дуже хороша прикмета, яка віщує швидке заміжжя.

І наостанок. Якщо ви мрієте про швидке заміжжя, то оточіть себе півоніями. Це можуть бути не тільки свіжі квіти, а й картина з півоніями. Окрім того, корисно буде самій намалювати або вишити картину з півоніями.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти