StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Загадка, яку подужають лише одиниці: не всі зможуть знайти бджолу серед квітів

17 серпня 2023, 04:40оновлено 17 серпня 2023, 18:57
19018
Бджола заховалася серед білих хризантем, і знайти її буде непросто. До того ж це потрібно зробити лише за 12 секунд.
Цветы, пчелы
Потрібно знайти бджолу серед квітів за 12 секунд/ колаж: Главред, фото: Fresherslive, Unsplash

Головоломки та оптичні ілюзії тренують мозок та поліпшують розумові здібності. Особливо помітним ефект може бути у тому разі, якщо такі загадки розгадувати щодня або якомога частіше. Наступна оптична ілюзія змусить ваші очі розбігатися, адже потрібно буде знайти бджолу на картинці з квітами.

На виконання завдання дається всього 12 секунд, пише Fresherslive. Така обмежена кількість часу обрана не дарма, адже лише жорсткі часові рамки допоможуть перевірити, наскільки у вас швидка реакція та наскільки ви уважна людина.

Якщо вас цікавлять головоломки, радимо прочитати наступний матеріал: Загадка для найуважніших: треба знайти чорну пантеру і врятувати хлопчика за 20 секунд

відео дня

Використайте секундомір або таймер, щоб засікти точну кількість часу, яку ви витратите на завдання, і приступайте до його виконання.

На картинці ми бачимо білі хризантеми. Здавалося б, що крім квітів на фото більше нічого немає, але це не так – десь там заховалася бджола, і знайти її зможуть лише найуважніші.

Спробуйте випробувати удачу та окинути оком одразу всю картинку – раптом ви зможете одразу побачити комаху. Якщо такий трюк не приніс результату, прогляньте картинку частинами, оглядаючи кожен закуток.

Не варто засмучуватися, якщо вам не вдається вкластися у запропонований час. Просто продовжуйте пошуки, незважаючи на те, скільки часу на це піде.

Цветы, оптическая иллюзия
Потрібно знайти бджолу серед квітів за 12 секунд/ Fresherslive

Якщо вам не вдається знайти бджолу, даємо невелику підказку – зверніть увагу на частину картинки ближче до лівого верхнього кута.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Цветы, оптическая иллюзия
Бджола заховалася ближче до лівого верхнього краю/ Fresherslive

Раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти приховану дівчину на зображені. Велика кількість предметів на малюнку відволікатиме так сильно, що доведеться добряче напружитися для виконання цього завдання.

Також раніше ми розповідали про оптичну ілюзію з підступом, у якій потрібно знайти лисицю у хащах за 8 секунд. Помітити тварину серед густих дерев у лісі – завдання непросте.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти