StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Загадка для найуважніших: потрібно знайти ведмежа в густому лісі

20 серпня 2023, 15:30оновлено 22 серпня 2023, 16:16
52308
Завдання треба виконати всього за 15 секунд. Впоратися за такий короткий відрізок часу зможуть лише одиниці.
Медвежонок, оптическая иллюзия
Потрібно знайти ведмежа в густому лісі за 15 секунд/ колаж: Главред, фото: Unsplash, Fresherslive

Розгадування головоломок та оптичних ілюзій тренує мозок і допомагає постійно тримати його в тонусі. Достатньо буде приділяти таким завданням хоча б кілька хвилин на день, щоб уже дуже скоро відчути серйозний результат. Наступна загадка змусить використати усі свої навички та увімкнути уважність на повну потужність. Завдання полягає у тому, що потрібно знайти ведмежа на картинці.

На виконання завдання дається всього 15 секунд, пише Fresherslive. Тому варто баритися, а краще одразу приступати до пошуків.

На картинці ми бачимо ліс і річку, яка протікає між деревами. На передньому плані сидить ведмедиця, яка загубила своє ведмежа. Перевірте себе, чи зможете ви відшукати тваринку серед густого лісу. Адже заховатися там точно є де.

відео дня

Якщо вас цікавлять головоломки, радимо прочитати наступний матеріал: Загадка для найуважніших: треба знайти чорну пантеру і врятувати хлопчика за 20 секунд

На перший погляд навіть важко визначити, де ж могло заховатися ведмежа. Густі хащі створюють ідеальні місця для схованки. Але для пильного ока це не повинно стати на заваді, тому зберіть докупи всю свою уважність і виконайте це завдання.

Якщо не вдалося помітити заховану тваринку з першого погляду, тоді варто "просканувати" очима усі закутки картинки і перевірити усі місця, де ведмежа могло б заховатися.

Не варто засмучуватися, якщо вам не вдалося вкластися у 15 секунд. Так, завдання непросте. Але не варто опускати руки, просто продовжуйте пошуки до переможного кінця.

Також можете перевірити, наскільки уважні ваші рідні та друзі, запропонувавши їм також розгадати цю загадку.

Оптическая иллюзия
Потрібно знайти ведмежа в густому лісі за 15 секунд/ Fresherslive

Якщо вам не вдається знайти ведмежа, залишаємо підказку – зверніть увагу на дерев’яну конструкцію на річці й уважно огляньте її з усіх боків.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Оптическая иллюзия
Ведмежа дуже добре заховалося/ Fresherslive

Раніше ми розповідали про загадку, яку подужають лише одиниці – потрібно знайти бджолу серед квітів. Бджола заховалася серед білих хризантем, і знайти її буде непросто. До того ж це потрібно зробити лише за 12 секунд.

Також раніше ми розповідали про загадку для найуважніших, у якій потрібно знайти 2 котів на заплутаній картинці. Велика кількість предметів на малюнку відволікатиме так сильно, що доведеться добряче напружитися для виконання цього завдання.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти