StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та ТБШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і городЗірки

Як правильно їсти ківі: чим корисна шкірка для організму людини

27 вересня 2024, 00:26
26
Ківі - це смачний і корисний фрукт, але не всі знають як правильно його їсти.
Як правильно їсти ківі: чим корисна шкірка для організму людини
Як правильно їсти ківі / колаж: Главред, фото: unsplash

Мало хто знає, що ківі не лише соковитий та екзотичний фрукт, але й повністю їстівний, включаючи шкірку фрукта. Зовнішня шкірка насичена корисними вітамінами для здоров’я людини.

У TikTok завірусилось відео голлівудської актриси Дженни Ортеги про те, як вона насолоджується ківі, як хрустким яблуком. Доктор Джозеф Салхаб, відомий в Інтернеті як Шлунок Док відреагував на її відео та розповів, чим корисний такий метод вживання ківі, передає видання Mirror.

"Якщо ви їсте ківі зі шкіркою, то насправді отримуєте на 50% більше клітковини і трохи більше вітамінів і поживних речовин. Однак варто його дуже добре вимити і видалити деякі з цих маленьких волосків", - зазначив експерт.

відео дня

У Мережі не всі були в захваті від такого методу - з’їсти пухнасті ківі, навіть незважаючи на користь для здоров’я.

Однак часом деякі люди не могли цього робити через алергію.

"Від ківі у мене поколює в роті, мені це не подобається. Тож не думаю, що можу їсти його зі шкірою. Це так дивно, ще іноді у мене сверблять губи", - зазначив підписник.

Дивіться відео про те, як їсти ківі зі шкіркою:

Лікар також розповів, що хоча спочатку їсти фруктову шкірку може бути трохи дивно, але простіше нарізати ківі на круглі шматочки. За словами гастроентеролога, цей фрукт сповнений користі для здоров’я кишечника, із високим вмістом вітаміну С. Це також допомагає запобігти запорам.

За даними клініки Клівленда, шкірка ківі також насичена антиоксидантами - втричі більше, ніж сам фрукт. Вони також пропонують змусити ваш мозок сприйняти шкіру, додавши нарізаний ківі до фруктового салату, щоб текстура шкірки втратила солодкі смаки фруктів, або змішавши його на невеликі ледь помітні шматочки як частину смузі.

Як правильно їсти ківі: чим корисна шкірка для організму людини
Скільки можна тримати фрукти у холодильнику / Інфографіка: Главред

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти