StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Рутина у відносинах - як розбавити нудьгу з партнером

15 червня 2020, 04:32оновлено 15 червня 2020, 11:38
Експерт з відносин і психолог Олег Кензов звернув увагу на важливий аспект відносин - колись наступає момент, коли вони можуть стати рутиною.
Рутина у відносинах - що робити
Рутина у відносинах - що робити / Pixabay

Є багато причин, чому руйнуються стосунки. Наприклад, зрада і скандали. Але гірше "тихий вбивця" кохання – рутина. Вона підкрадається непомітно, а потім виявляється пізно щось робити, ну, або майже. Щоб "оживити" "трупик" відносин, потрібно кілька умов, і одне з них - працювати повинні обидва партнери.

Можна перевірити їх екстремальними випробуваннями, як це зробив Новий канал в реаліті Кохання на виживання. А можна обійтися без публічності і слідувати порадам ведучого проекту і психолога за освітою Олега Кензова.

Чому рутина так небезпечна?

відео дня

Олег Кензов яскравими епітетами описує перспективи перетворення відносин у рутину.

Одноманітність у парі – це зручно. Ви знаєте, що з понеділка по середу дивитеся серіали ввечері, в суботу зустрічаєтеся з друзями, а в неділю їздите до читайте такожПерше побачення з хлопцем - чого не можна робити ні в якому разіродичів. Але рутина повільно руйнує стосунки. В любові, як в музиці. Коли виходить черговий хіт, і ви його заслуховуєте до дірок, що відбувається? Він вам набридає і навіть може дратувати. Якщо крутити пісню не постійно, вийде довго насолоджуватися її мелодійністю.

Рутина у відносинах призводить до того, що ви проживаєте один нескінченний "день бабака". Почуття і пристрасть повільно згасають. В один "прекрасний" день партнери розуміють, що їм нецікаво бути разом і вирішують розійтися.

Як вчасно помітити загрозу відносинам?

Запитайте себе, якими були для вас останні півроку. Якщо кожен день, кожен тиждень проходили однаково, вас вже наздогнала рутина. Що ж робити?

Додайте спонтанності в життя

Звичайно, максимально "вивалюватися" із зони комфорту не потрібно. Стрес не воскресить почуття.

Згадайте, якими були ваші стосунки на початковій стадії? Швидше за все, було багато спонтанності. Що заважає вам вести себе так само? Пробуйте нове разом, відкривайте цікаві місця та хобі. Шукайте цікаві заняття тільки для вас двох, які зможуть повернути іскру у відносини.

Наповнюйте кожен сам себе

Партнери повинні не тільки займатися цікавими спільними справами, але і не забувати про власні захоплення та хобі. Так ви зможете урізноманітнити свої дні й знову стати цікавим другій половинці.

А ще можна додати в любов екстриму, і результати будуть такі ж непередбачувані, як і в "мирному варіанті".

Як це зробили пари в новому сезоні реаліті Кохання на виживання, прем'єра якого восени 2020, можна буде побачити і почитати у випусках на Новому каналі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти