StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Ребус для тих, у кого зір, як у орла: треба за 15 секунд знайти каблучку

14 вересня 2024, 05:50оновлено 14 вересня, 15:40
296
Спробуйте розгадати цікаву, але трохи заплутану оптичну ілюзію - потрібно відшукати на картинці каблучку, яку буде не так і легко розпізнати.
Головне
Знайдіть каблучку за 15 секунд / Jagranjosh

Коли хочеться трохи переключитися, можна розгадувати головоломки. Ребуси бувають різні, але кожен із них змушує або замислитися, або посміхнутися. Їх можна розгадувати як із сім'єю, так і в колі друзів. Цього разу нам потрібно знайти на картинці каблучку.

Головоломка від Jagranjosh не найскладніша, але для того, щоб її розгадати, потрібно мати гарну кмітливість. Відшукати каблучку можна, проте слід уважно вивчити зображення.

Подобаються головоломки? Спробуйте розгадати ще одну: ребус для тих, у кого чудовий зір: треба за 5 сек знайти мішок із грошима

відео дня

На картинці - дві дівчини, які у дворі на тлі будиночка пересаджують квіти. Десь біля них каблучка, її нам і належить відшукати.

Дається 15 секунд! Готові? Тоді поїхали!

загадка
Дивіться уважно на картинку, і ви знайдете каблучку / Jagranjosh

Не вдалося знайти каблучку? Ловіть підказку: подивіться в центр картинки і трохи правіше. Каблучка над головою другої дівчини праворуч. Правильна відповідь обведена червоним кружечком.

Разгадка
Якщо знайшли каблучку, у вас чудова кмітливість / Jagranjosh

Ви можете спробувати розгадати й інші головоломки.

Наприклад, оптичну ілюзію, де потрібно за 8 секунд знайти бумеранг. Шукати буде складно, оскільки бумеранг захований серед схожих на нього бананів.

Також можна розгадати ребус, де треба знайти дві літери B за 9 секунд. Колір фону, на якому зображені літери, плутає кмітливість, тож потрібно бути дуже уважним, щоб відшукати правильну відповідь.

А ще в нас є головоломка, у якій треба за 5 секунд знайти слово. Треба відшукати слово BINGO серед безлічі схожих слів. Насправді слів настільки багато, що на розгадку ребуса доведеться витратити деякий час.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти