StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Наснився поганий сон: що не можна робити, щоб він не збувся

22 березня 2024, 05:00оновлено 22 березня, 17:29
У матеріалі Главреда ви можете прочитати, чому не можна розповідати сни до обіду і як зрозуміти, віщий він чи ні.
Наснився поганий сон: що не можна робити, щоб він не збувся
В какие дни люди видят вещие сны / Коллаж: Главред, фото: pixabay

Усі люди бачать сни. Хтось запам'ятовує їх і навіть вміє трактувати сни, а для когось їхнє значення - справжня загадка. Далеко не всі сни вдається запам'ятати. Напевно, у вас бувало таке, що весь сон вилітає з голови, щойно ви розплющуєте очі. Якщо це поганий сон, то його хочеться якнайшвидше забути, а хороший - не хочеться прокидатися, щоб він тривав.

Однак варто пам'ятати, що не всі сни можна розповідати, адже через це вони можуть втілитися в реальність. У матеріалі Главреда ви дізнаєтеся, чому не можна розповідати сни до обіду.

Якщо вам подобаються такі матеріали, то пропонуємо прочитати: Жодна порча їх не візьме: мольфар назвав найсильніші знаки зодіаку.

відео дня

Чому не можна розповідати сни до обіду

Ще наші пращури вірили в те, що якщо наснився поганий сон, то його в жодному разі не можна розповідати іншим до 12-ї години дня. Інакше цей сон може стати віщим і в підсумку він притягне серйозні проблеми у ваше життя.

Варто зазначити, що такі сни краще взагалі не розповідати, оскільки вони залишать негативний осад.

Які сни не можна розповідати

Краще не розповідати іншим сни, які викликали у вас після пробудження негативне враження. Не варто цього робити, навіть якщо ви до пуття не пам'ятаєте його сенс.

Не варто розповідати сни, які попереджають вас про майбутні заплановані заходи. Інакше в реальному житті може статися конфуз. Також потрібно промовчати про сни, в яких ви опинилися в центрі неприємної ситуації. Вважається, що якщо розповісти про такий сон, то вам доведеться пережити ганьбу.

Якщо ви знаєте, що вам можуть наснитися віщі сни, то краще тримати їх при собі. У таких снах підсвідомість попереджає про те, що має статися найближчим часом. Водночас варто брати до уваги, що досить складно зрозуміти буде цей сон віщим чи ні. Тому рекомендується почекати деякий час, перш ніж розповідати сон, якщо вам натерпітися це зробити.

Сон із четверга на п'ятницю

Сни з четверга на п'ятницю відображають емоційний бік особистості людини. Вони пов'язані з емоціями, переживаннями, почуттями і подіями з особистого життя.

Такі сни можуть відображати найпотаємніші та найважливіші бажання людини. Вони можуть дати відчути все те, що поки що вам здається недосяжним. Такі сни можуть стати поштовхом до розвитку творчих здібностей людини.

У які дні сняться пророчі сни

  • У ніч із неділі на понеділок. Такі сни вважаються порожніми. Вони не несуть у собі пророцтва, але можуть підказати розв'язання якогось дрібного життєвого завдання.
  • У ніч із понеділка на вівторок. Цього дня сняться прості сни, не варто очікувати того, що вони здійсняться.
  • У ніч із вівторка на середу. Такі сни можуть збуватися протягом двох тижнів.
  • У ніч із середи на четвер. Такі сни найчастіше порожні, але вони можуть вказувати на те, що саме в собі вам потрібно пропрацювати.
  • У ніч із четверга на п'ятницю. Віщі сни. Вони можуть збуватися в термін до трьох років.
  • У ніч із п'ятниці на суботу. Це звичайні сни, які навіть немає сенсу розшифровувати. Однак треба звернути увагу на сон про кохання. Якщо він добрий, то ви зустрінете своє кохання і будете щасливі, а якщо він поганий, то нічого доброго найближчим часом чекати не варто.
  • У ніч із суботи на неділю. Вони можуть збуватися до обіду. Події залежать від настрою сну. Також він може вказувати на те, що чекає на ваших близьких. Часто в цю ніч можуть снитися страшні сни, але не варто їх боятися.

Що таке віщий сон?

Віщий сон - пророчий сон. Людина уві сні може побачити образи або цілі сцени, які через час втілюються в реальність. Такі сни можуть збуватися через кілька годин, днів, місяців або навіть років.

Багато хто не вірить в існування таких снів і вважає, що це лише гра людської підсвідомості.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти