StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Принесуть багатство і щастя: які картини мають бути в квартирі за фен-шуй

30 серпня 2024, 04:42оновлено 30 серпня, 14:37
5477
Вибір картин за принципами фен-шуй може суттєво вплинути на атмосферу та енергію вашого житла. Главред з'ясував, які картини приносять удачу і гроші.
Принесуть багатство і щастя: які картини мають бути в квартирі за фен-шуй
Які картини приносять удачу і гроші - які картини вішати за фен шуй / Колаж Главред, фото: ua.depositphotos.com

Фен-шуй - це стародавня дисципліна, яка має на меті тонко впливати на наші дії, організовуючи нашого оточення. Позитивно організовуючи сили навколо практика фен-шуй дозволяє спрямовувати підсвідомість у позитивному напрямку, що в кінцевому підсумку впливає на наші дії. Про те, які можуть бути найпоширеніші помилки для вибору картин для дому розповіла у своєму відео на YouTube фен-шуй консультант та дизайнер Клара.

Радимо також ознайомитись із матеріалом: Чого не можна спати біля дзеркала: що відбувається з людиною вночі. Дізнайтесь, чому важливо правильно розташувати меблі в домі.

Яку картину не можна вішати в спальні

Перш за все вона радить не вішати у власному будинку картин темних кольорів.

"Не вішайте у себе вдома картини темних кольорів. Темні кольори притягують багато енергії інь і можуть вивести з рівноваги інь і янь. Темні кольори також виглядають дуже важкими й змушують людей відчувати себе пригніченими і невмотивованими. Це не вважається добре за фен-шуєм", - каже вона.

Також експерт наголошує, що не варто вішати картини із зображенням заходу сонця у вашому домі.

"Не вішайте картини із зображенням заходу сонця ніде у вашому домі. Захід сонця означає кінець довгого дня або кінець подорожі. Хоча захід сонця виглядає дуже красиво, з погляду фен-шуй, він не генерує свіжу і нову енергію у вашому житловому просторі", - зазначає вона.

Дизайне не рекомендує вішати картини із зображенням лютих тварин.

"Не вішайте картини із зображенням лютих тварин або звірівтаких як леви чи тигри, у вашому житловому просторі.Ці тварини виглядають регресивно і створюють відчуття незахищеності. Виглядає так, ніби вони збираються напасти на людей, що живуть в будинку", - говорить вона.

Крім того, за її словами, не потрібно вішати картини з абстрактними портретами.

"Ваш будинок - це не картинна галерея. Занадто багато портретів, особливо абстрактних картин або фотографій в будинку можуть генерувати нестабільну енергію і впливати на настрій, психічний стан і здоров'я людей, які живуть в будинку", - робить висновок Клара.

Що відомо про YouTube канал "Clara's FSC"

Clara's FSC - YouTube канал фен-шуй консультанта та дизайнера на ім'я Клара. Загальна аудиторія каналу - понад 40 тисяч користувачів.

Які картини впливають на удачу і гроші - які картини приносять удачу і гроші

Також важливо уникати картини, які не підходять для вашого елементу Бацзи. Бацзи - це чотири стовпи долі. Це вісім ієрогліфів, що походять з року, місяця, дня і часу народження людини. Вона наводить приклад Бацзи людини, де найбільш домінуючою стихією є стихія води.

"Ця людина має чотири стихії води, дві стихії металу, дві стихії дерева, нуль стихії землі і нуль стихії вогню. Тому зображення річки або озера не підходить для цієї людини. Якщо у вас вже є багато водної стихії у вашому Бацзи, не додавайте більше водної стихії у вашому житловому просторі. Інакше це може спричинити проблеми зі здоров'ям або матеріальною удачею. Ця концепція є такою ж для всіх інших стихій", - говорить фахівець.

Дивіться відео про те, яку картину треба повісити в оселі, щоб привернути багатство:

Які картини приносять у дім щастя і достаток

Клара наголошує, що за фен-шуй варто не вішати картини із зображенням тварин, які суперечать вашому знаку зодіаку.

"Наприклад, картина із зображенням коня не підходить для людей, народжених у рік Щура, тому що кінь і щур несумісні", - вказує вона.

Які знаки зодіаку є несумісними

  • Коза і Бик

Експерт вказує на те, що якщо ви народилися в рік Кози,вам не варто вішати зображення бика де-небудь у вашому домі, і навпаки.

  • Мавпа і Тигр
  • Півень і Кролик
  • Собака і Дракон
  • Свиня і змія
  • Щур і кінь.

Які картини повинні бути в будинку за фен-шуй

Клара радить вішати на стіни картини зі сходом сонця.

"Схід сонця означає народження, зростання і нові починання всіх видів", - говорить вона.

Водночас практик східної теорії стихій у відео на YouTube каналі "Cosmic Secrets" зазначає, що саме вода символізує багатство і процвітання.

"Зазвичай ми говоримо, що сни, в яких ви бачите воду або струмок, означають, що у вас з'являться гроші. Але слід пам'ятати, що картина з водою повинна містити ознаки руху.Як гроші повинні текти і рухатися, так і вода повинна текти і рухатися", - радить він.

Він додає, що такі картинки найкраще розміщувати біля входу в будинок або у вітальні.

Яка картина повинна висіти на кухні

Фахівець вказує на те, що дерева символізують виховання благородного серця. На картинах із зображенням дерев перевага надається дорослим деревам, а не саджанцям. Також дерева повинні бути живими і життєздатними, а не засохлими або мертвими.

"В ідеалі вибирайте картини, на яких дерева прикрашають безтурботні гірські схили або пейзажі. Такі картини приносять мир і щастя у ваш дім. Для оптимального ефекту розмістіть ці картини на деревну тематику в дитячих кімнатах. Хоча їх можна розмістити у вітальні, уникайте вішати їх у головнійспальні або кухні", - резюмує він.

Дивіться відео про те, які картини мають бути в будинку за фен-шуй:

Що таке фен-шуй (феншуй)

"Фен шуй" у перекладі з китайської означає "вітер і вода". Це два основні природні елементи, які символізують здоров'я, гармонію та процвітання в китайській культурі.

Вчення фен-шуй - це даоська практика організації простору. Адепти вважають, що за допомогою феншуй можна вибрати "найкраще" місце для будівництва будинку або поховання.

Заявлена мета феншуй - пошук сприятливих потоків енергії ци та їхнє використання на благо людини.

Немає жодних наукових доказів того, що правила феншуй реальні. Наукова спільнота зараховує феншуй до лженауки.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти