StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Популярна помилка: експерт розповіла, як правильно мити підлогу шваброю

3 березня 2024, 10:30оновлено 8 березня, 14:00
На думку професійних прибиральників, деякі господині роблять поширену помилку під час миття підлоги, яка впливає на чистоту в оселі.
Популярна помилка: експерт розповіла, як правильно мити підлогу шваброю
Як правильно мити підлогу шваброю - експерт назвала популярну помилку / Колаж Главред, фото: скріншот із відео

Миття підлоги - необхідна рутинна робота, яка гарантує, що ваша оселя буде блискуче чистою. Але якщо ви думали, що знаєте, як правильно мити підлогу, можливо, вам варто подумати ще раз.

Професійний прибиральник каже, що багато людей миють підлогу неправильно, залишаючи її брудною навіть після того, як витрачають на це багато часу. За словами Донни Мендози, головна помилка, якої припускаються люди, - це використання неправильної швабри.

Донна у своєму Tik-Tok регулярно ділиться секретами прибирання. Нещодавно Донна розповіла, що для того, щоб зробити підлогу чистою, не варто використовувати губчасту швабру, оскільки вона може залишити після себе купу бруду, повідомляє Mirror.

відео дня

"Ще одна замовниця використовувала тільки губчасту швабру. Я сказала їй, що така швабра лише розштовхує бруд. Не збирає його", - розповіла вона у своєму нещодавньому відео.

Якщо вам цікаво дізнатись більше про те, які є інші поширені помилки під час прибирання, рекомендуємо наш матеріал: Які 3 помилки робить більшість з нас під час прибирання: мало хто про це здогадується.

Щоб належним чином вимити підлогу, Донна спочатку використовувала щетинний віник, щоб вичистити весь бруд, а потім використовувала швабру із насадкою з мікрофібри, що обертається.

Дивіться відео про те, як професійно відмити підлогу від бруду:

Професійна прибиральниця пояснила, що її клієнтка була "вражена" її технікою.

"Вона сказала, що не дивно, чому шкарпетки її дітей завжди чорні", - зазначила професійна прибиральниця.

Донна зняла, як вона виливає брудну коричневу воду в унітаз, і пояснила, що їй довелося "зробити щонайменше 10 полоскань, поки вода не стала прозорою".

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти