StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Паста зі шпротами: Клопотенко розповів, як незвично приготувати макарони

4 листопада 2023, 17:29
298
Всі вже давно звикли їсти пасту з грибами, сиром і куркою, а що щодо шпротів?
Клопотенко розповів, як незвично приготувати макарони
Клопотенко розповів, як незвично приготувати макарони / колаж: Главред, фото: скріншот

Мало хто знає, що всім відомі макарони можна готувати з незвичними продуктами і інгредієнтами. Ми розповімо, з чим подати макарони, щоб всіх здивувати.

Відомий на всю Україну кухар Євген Клопотенко розповів, як незвично приготувати макарони.

Як приготувати пасту будинку - незвичайний спосіб

Рецепт від кухаря Клопотенко:

відео дня

Для початку відваріть 140 г спагетті (7 хвилин в підсоленій воді). Потім, поки будуть варитися макарони, на розігріту сковороду налийте олію зі шпротів, додайте 2 зубчики розчавленого часнику, цибулю дрібним кубиком, натерті на крупній тертці томати (170 г) і обсмажте це все 3-5 хвилин.

Далі додайте 150 г розім'ятих шпрот, рубану петрушку 30 г, сік половинки лимона і 70 мл білого сухого вина або шампанського, нехай це все потушкується 1 хвилину.

Потім додайте на сковороду відварені спагетті і близько 100 мл води, в якій вони варилися. Ну і прошений гість будь-якого вечора - пармезан, натріть 50 г і додайте в сковороду, перемішайте.

Детальніше про те, як приготувати пасту зі шпротами, дивіться відео:

@klopotenko_chef

Хотів погнати з @roman_scherban шо паста зі шпротами - це смачно, а вийшло реально смачно. Карочє, шо треба зробити. Відваріть 140 г спагеті (7 хвилин у підсоленій воді). Поки вариться макарони, на розігріту пательню налийте олію зі шпротів, додайте 2 зубчики розчавленого часнику, цибулю дрібним кубиком, натерті на крупній терці томати (170 г), обсмажте 3-5 хвилин. Далі-додайте 150 г розім'ятих шпротів, посічену петрушку 30 г, сік половинки лимона та 70 мл білого сухого вина чи шампанського, хай це все потушкується 1 хвилину. Потім додайте на пательню відварені спагеті і близько 100 мл води, в якій смороду варилися. Ну і прохань гість будь-якого вечора-пармезан, натріть 50 г і додайте у пательню, перемішайте. Викладіть на тарілку і прикрасьте перчиком троянді. І все. Цьом.

♬ оригінальний звук-klopotenko_chef

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти