StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Стосунки на межі розриву: чоловік вас не любить, якщо робить три речі

6 вересня 2023, 20:53
Помітили, що стосунки з чоловіком охололи? Дізнавайтеся, як поводиться чоловік, якщо дівчина йому байдужа.
чоловік і жінка, розлучення, обручки
Буває дуже складно зрозуміти, що ви у нього не одна / Колаж: Главред, фото: pexels.com

На жаль, далеко не усі стосунки нагадують казку або американську романтичну історію. Корисно вчасно усвідомити, що колись тісний зв'язок починає розпадатися - ви або ваш партнер віддаляєтеся одне від одного. Однак трапляється і так, коли ми помилково сприймаємо поведінку партнера як відсторонення і небажання бути разом. Главред пояснює, як зрозуміти, що людині на тебе наплювати.

Втрату інтересу іноді важко інтерпретувати, адже іноді це може бути наслідком стресу або переживань з інших причин. Завжди краще уточнити або перепитати у партнера, чи все його влаштовує у стосунках.

Як поводиться чоловік, якщо дівчина йому байдужа

І під час першого знайомства, і у тривалих стосунках, в шлюбі незацікавлений в партнерці чоловік буде рідше з нею спілкуватися або шукати стосунки деінде. Наприклад, знайомитися в мережі або загравати до колег. Це ж може бути причиною, чому він не пише.

відео дня

пара
Главред розповідає, як зрозуміти, що він мене розлюбив / pexels.com

Як зрозуміти що він мене розлюбив - три речі, які робить чоловік

  • Чоловік вас ігнорує і приділяє менше часу на спілкування. Партнер може більше не бути ініціатором бесіди, стає більш мовчазним і навіть агресивним.
  • Чоловік відмовляється від інтиму. Здорове статеве життя - запорука тривалих стосунків. Згасання інтересу в ліжку може свідчити про зниження емоційного зв'язку.
  • Чоловік більше не будує спільних планів на майбутнє або відмовляється їх обговорювати. Тут, здається, все і так очевидно - він не бачить себе разом з вами у довгостроковій перспективі.

А ось як зрозуміти, що я у нього не одна, буває найлегше - людина може йти з дому пізно вночі або постійно листуватися з невідомим абонентом. Іноді зраду може "спалити" випадковий дзвінок з невідомого номера.

Найгірше, коли ви підозрюєте свого партнера в тому, що він використовує вас (не завжди фінансово). Якщо це підтвердиться, правда може сильно вразити. Ось кілька "сигналів", як зрозуміти що він мене використовує:

  • Ви вкладаєте більше зусиль у стосунки. Людина звертається до вас або починає розмову тільки тоді, коли від вас чогось вимагає - грошей, підтримки або компанії.
  • Партнер уникає зобов'язань, а від вас вимагає повної емоційної віддачі.
  • Людина маніпулює і погрожує.

Якщо ваші зусилля та турбота не резонують з боку іншої людини, це повинно змусити вас переглянути стосунки.

Як зрозуміти, що я для нього тільки друг

Буває важко розрізнити близькі приятельські стосунки від романтичних, але є нюанси, які вказують, чи подобаєтеся ви поки що просто другу як потенційний партнер.

  • Відсутність ласкавих слів, поцілунків, обіймів і романтичних побачень.
  • Обговорення стосунків з іншими дівчатами.
  • Відсутність ревнощів.
  • Відсутність обговорення майбутнього.

У будь-якому випадку у людини краще перепитати, щоб дізнатися про його приховані почуття. Адже "сигнали" іноді можуть неправильно трактуватися.

Вас можуть зацікавити й інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти