StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Дуже швидко повернуться назад": які території відіб'ють ЗСУ - гороскоп для України

3 липня 2023, 17:30
13302
Астролог Ангеліна Вакуліна розповіла, коли ЗСУ можуть звільнити Запорізьку область.
Війна в Україні, гороскоп для України
Коли повернуться окуповані регіони України-прогнозастролога / Колаж Главред, фото Генштаб ЗСУ, pixabay

Астролог і таролог Ангеліна Вакуліна в інтерв'ю для Главреда розповіла, що ЗСУ розпочали масштабний контрнаступ. За її прогнозом, окуповані території будуть повернуті.

"Наш контрнаступ буде успішним. Напружений, але дуже продуктивний. Дуже швидко почнуть, і вже почали, повертатися території. Звичайно, не без втрат. Але, всі населені пункти, всі люди і всі території повернуться до складу України", - сказала астролог.

В інтерв'ю вона зазначила, що влітку 2023 року буде багато повертатися Запорізькій області.

відео дня

"Вона вже повертається, але про це оголошують пізніше. Хлопці працюють в цьому напрямку. Цілісна географічна карта України є і буде. Схід повернеться, Крим - обов'язково повернеться, це факт", - зазначила нам Вакуліна.

Хто така Ангеліна Вакуліна

Ангеліна Вакуліна - астропсихолог і таролог. Довгий час практикує астро і нео психологію, таро і багато інших інструментів для пізнання себе, йдеться на сайті астролога. Вона часто робить прогнози для України і щодо війни з Росією.

Як закінчиться війна в Україні

Астролог зазначає, що війна в Україні може закінчиться, тільки "зі зміною влади в РФ".

"Це буде відмова від окупованих територій, саме на таких умовах закінчиться війна нашою перемогою", - зазначила Ангеліна Вакуліна.

Росію чекає провал

Також астролог додала, що дуже скоро всі зрозуміють, що "Росія - не сильна держава, яка "масштабно завойовує весь світ".

"Це все ілюзія. Насправді Росія - це країна з нижчими прибутковими показниками. Росія понесе покарання, але у вигляді покарання для народу, це будуть великі конфлікти всередині країни, які можна назвати громадянською війною", - сказала Вакуліна.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти