StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Зверніть на це увагу: як зрозуміти, що чоловік зраджує і ви за крок до розриву

17 серпня 2023, 22:57
Ознаки того, як поводиться чоловік, коли зраджує дружині, можуть бути викликані й іншими обставинами, такими як стрес на роботі.
чоловік і жінка, розлучення, обручки
Як зрозуміти, що чоловік зраджує на відстані? Читайте на Главред / Колаж: Главред, фото: pexels.com

У стосунках рано чи пізно завжди настає криза, і не всі пари можуть її подолати. Причин може бути багато - наприклад, ви втомлюєтеся один від одного і бажаєте швидше зачинитися наодинці у кімнаті. Або ж у вашого партнера з'являється хтось "де-інде". Главред пояснює, як дізнатися, чи зраджує чоловік.

Слід зазначити, що немає якихось універсальних і точних ознак зради чоловіка. Іноді це також може пояснюватися надмірною зайнятістю на роботі і стресом.

Проте ось які найпоширеніші перші ознаки зради чоловіка:

відео дня
  • Став дратівливим і намагається дистанціюватися. Іноді зміна у поведінці партнера - яскрава ознака того, як поводиться чоловік, коли зраджує дружині. Але буває і навпаки - партнер починає ні з того, ні з сього дарувати подарунки (чого не було раніше), тому що відчуває провину.
  • Багато сидить в соцмережах і ховає екран телефону. В епоху онлайн-життя більшість стосунків "де-інде" проходить етап листувань у соцмережах. Це, звичайно, ще не "доказ" того, що ваш партнер почав фізично зраджувати, але, якщо помітили таку зміну у поведінці, краще переговорити. У жодному разі не відбирайте телефон і не взламуйте акаунт - це точно "поховає" відносини.
Чоловік захотів розлучитися через 24 години після весілля
Багатьох цікавить, як можна дізнатися: чоловік зраджує чи ні / Колаж Главред, фото: pexels.com, pixabay.com
  • Почав затримуватися на роботі. Як зрозуміти, що чоловік зраджує на відстані? Різка зміна у розпорядку дня чоловіка, вимкнення телефону або незаплановані поїздки кудись теж можуть викликати підозри у дружини.
  • Дивні дзвінки вранці, ввечері або пізно вночі. Зазвичай саме цей "графік" зручний для інтимного спілкування, бо по обіді обидва партнери зайняті роботою (в цей час можуть дзвонити хіба що співробітники). Партнер, який зраджує, відразу ж видаляє листування, СМС і загалом регулярно "чистить" соцмережі.
  • Відмовляється від інтимної близькості. Якщо сексуальної активності стало дуже мало і ви це помітили, то це очевидна ознака того, як зрозуміти, що чоловік зраджує в ліжку. У вказаному випадку чоловік думає про іншу жінку і, відповідно, на фізичному рівні збуджується вже від її форм і вигляду.
  • Зважився на радикальні зміни у зовнішності. Якщо ваш партнер, зазвичай дуже консервативний, раптом зважився набити тату або записатися в зал, варто задуматися. Також це стосується і не узгоджених з вами покупок нового одягу або парфумів.

Однак важливо пам'ятати, що жодна з цих ознак не дасть вам точну відповідь, як дізнатися, чи зраджував чоловік хоч раз. Найкращий спосіб вирішити цю ситуацію - відкрито та чесно обговорити свої почуття та хвилювання зі своїм партнером.

Відкрита розмова може допомогти з'ясувати, що насправді відбувається і якими можуть бути наступні рішення.

Вас можуть зацікавити новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти