StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Неймовірна смакота з 4 інгредієнтів: господиня розповіла рецепт нутелли в домашніх умовах

15 вересня 2024, 14:36оновлено 16 вересня, 15:46
994
На приготування таких ласощів знадобиться трішки часу, а результат приємно вразить. Таку нутеллу можна вживати як окремий продукт, а можна помастити нею торт.
Нутелла в домашних условиях
Нутелла в домашніх умовах/ колаж: Главред, фото: скрін

Одним із найулюбленіших видів ласощів усіх, хто полюбляє солодке, є нутелла. Але не обов’язково бігти за нею у магазин, адже таку солодку страву можна приготувати також самостійно вдома, якщо знати кілька правил і секретів.

Радимо також прочитати матеріал: Коли солити картоплю при варінні: відомий кухар розповів надзвичайний секрет, який здивує

Авторка YouTube-каналу "Цікаве життя в селі" розповіла, як збити нутеллу в домашніх умовах блендером, використовуючи для цього всього чотири інгредієнти.

Потрібно взяти склянку цукру, додати 3-4 столові ложки какао, добре перемішати і засипати у блендер. Після цього додати склянку молока кімнатної температури і збити все блендером.

Далі потрібно взяти приблизно 150 г соняшникової олії, вливати її в суміш тонким струменем і продовжувати збивати.

Після цього можна додати в такий десерт подрібнені грецькі горіхи. Перед тим, як подрібнити горіхи і додати їх до нутелли, краще підсушити їх, наприклад, у мікрохвильовці.

"Під час приготування нутелли є одна основна умова – і олія, і молоко повинні бути кімнатної температури. Тобто якщо воно стояло в холодильнику, то воно повинно постояти в кімнаті не менше 3 годин. Якщо буде холодне або буде занадто тепле, то нутелла може не збитися, не загуснути", – зазначила авторка відео.

Якщо нутелла виходить не дуже густа, то для загущення можна додати ще більше олії. Але за цим рецептом олії повинно бути не більше 400 г.

Такою нутеллою можна, наприклад, помастити торт, або вживати її як самостійний солодкий продукт.

Дивіться відео, як приготувати нутеллу в домашніх умовах:

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти