StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Знайти 3 помилки за 12 секунд зможуть лише генії: загадка для найкмітливіших

24 березня 2024, 22:04оновлено 28 березня, 10:16
Тільки найуважніші люди зможуть відгадати, що саме на картинці не так.

Загадка, девушка
Потрібно знайти 3 помилки за 12 секунд/ колаж: Главред, фото: jagranjosh, unsplash.com

Оптичні ілюзії та головоломки є чудовим способом перевірити свою кмітливість та уважність до деталей. Найчастіше такі загадки настільки заплутані, що потрібно добряче постаратися, щоб здогадатися, де ж захована правильна відповідь.

Радимо також прочитати матеріал: Треба знайти цифру 2 серед літер за 5 секунд: надзвичайно складна загадка

відео дня

Але крім перевірки уважності такі загадки виконують ще й інші функції. Такі завдання є також просто захопливим способом проведення вільного часу, наприклад, після важкого робочого дня. Крім цього, з допомогою таких загадок можна натренувати свою уважність до набагато вищого рівня.

У наступній загадці потрібно відшукати три помилки на картинці, пише jagranjosh. Непросто буде помітити, що саме на малюнку не так, адже відгадка дуже добре замаскована.

Лише дуже уважним людям вдасться розгадати цю загадку. Хоч на картинці зображений досить простий сюжет, це не означає, що й відгадка буде простою. Насправді усе набагато заплутаніше, ніж здається на перший погляд.

На картинці ми бачимо дівчину, яка сидить у кріслі й читає книгу. У кімнаті видно небагато меблів – лише крісло та журнальний столик. Також на стіні ми бачимо годинник і календар, а на підлозі та підвіконні – кімнатні рослини.

На перший погляд здається, нібито на малюнку усе в порядку і ніяких помилок немає. Але не варто довіряти цьому своєму першому враженню, адже воно оманливе.

Загадка
Потрібно знайти 3 помилки за 12 секунд/ jagranjosh

При цьому розгадування загадки ускладнює ще й те, що на виконання завдання дається обмежена кількість часу – всього 12 секунд.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Загадка
Непросто буде помітити, де саме заховані помилки/ jagranjosh

На картинці три помилки: циферблат годинника на стіні віддзеркалений по горизонталі; на календарі неправильно зображена кількість днів, адже у червні не 31 день; на ногах у дівчини різне взуття.

Що таке головоломки?

Головоломка – завдання, для розв’язання якого, як правило, потрібна кмітливість, а не спеціальні знання високого рівня. Проте деякі головоломки стимулюють теоретичні та практичні розробки вчених.

Є головоломки словесні (умова задана у вигляді тексту), графічні (умова у вигляді малюнку), з предметами (сірниками, монетами тощо) та механічні, пише Вікіпедія.

Раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти конверт і гребінець за 12 секунд. Якщо вам вдасться відшукати обидва предмети за відведений час, це означає, що ви володієте винятковим IQ і дивовижною спостережливістю.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти ящірку за 3 секунди. Ящірка настільки добре замаскувалася, що потрібно бути дуже уважним, щоб помітити її.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти