StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

2 найсильніші молитви за здоров'я: до кого звертатися з проханням про зцілення

13 вересня 2023, 17:50
Молитва про зцілення від хвороби може бути адресована не тільки самому Господу Богу, а й іншим святим.
молитва, Церква, свічки
Найсильніша молитва за здоров'я / Колаж: Главред, фото: depositphotos.com/ua

Будь-яка людина рано чи пізно стикається зі своїм недугом або хворобою близької людини. Одна справа, якщо це звичайна застуда. Вона не вимагає особливої уваги, головне подбати про себе в момент хвороби. Але є серйозні і страшні хвороби, які можуть привести до непоправного.

Іноді може бути настільки серйозна ситуація, що доведеться дізнатися, як просити у Бога зцілення. Однією з найсильніших молитов за здоров'я є молитва Пантелеймону.

Сильна молитва про зцілення від хвороби Пантелеймону

Ще здавна люди просили у святого Пантелеймона про зцілення хвороб і душевних ран, про припинення епідемій. Пантелеймон вважається покровителем військових, моряків, рятувальників.

відео дня

!О, преславний цiлителю, великомучениче Пантелеймоне! Поглянь милостивим оком твоїм на людей, що перед твоєю чесною iконою до Господа моляться щиро i просять вiд тебе помочi й заступництва. Донеси до Господа Бога нашого щиросерднi до Нього наші прохання й благання i допоможи вимолити грiхiв наших прощення й помилування. Ми бо - через беззаконня, переступи й провини нашi - не маємо належної відваги очей пiдвести на висоту небесну, анi пiднести голос молiння до неприступної слави Божої. Ти ж прийняв вiд Христа Спаса благодать недуги вiдганяти, немочi зцiлювати.

Тож просимо тебе: не вiдкинь нас, недосконалих і грішних, що приходимо до тебе i благаємо: будь нам Господньою утiхою в печалях, цією Небесною силою і благодаттю зцiли прелютi недуги нашi, разом з нами вимоли в Бога всiм нам усе те, що для Його помилування, очищення й спасiння потрiбне; щоб, молитвами нашими й твоїми Божу благодать i милiсть отримавши, прославляли ми всякого добра Скарбницю й дарiв Подателя Бога, у Тройцi Пресвятiй Єдиного, Отця, i Сина, i Святого Духа, нинi, i повсякчас, i на вiки вiкiв. Амiнь."

Найсильніша молитва Господу Богу

Навіть в ситуації, в якій кажуть: "На все воля Бога", не варто опускати руки. Адже нерідко з людьми відбувалося диво і вони вставали з лікарняного ліжка навіть тоді, коли лікарі не давали шансів на одужання.

Якщо ви думаєте, кому молитися про зцілення від хвороби, то можна сміливо звернутися до Всевишнього.

"Боже, Творець всього живого, благаю, зглянься над рабом Твоїм (ім’я хворого) і даруй одужанням тіло його. Тільки Твоя допомога зцілить його, тільки сила Твоя здатна творити чудеса, тільки Ти можеш подарувати порятунок і позбавити від страждань. Зроби так, про Милостивий, щоб біль відступила і ніколи не поверталася, щоб душа відчула силу божественну, а тіло позбулося недуги. Сили Твої обмиють рани немічного, які миттєво заживуть. Милість Твоя, Господи, зміцнить віру і позбавить від хвороби (ім’я хворого). На віки вічні. Амінь."

Як просити Богородицю про зцілення

Богородиця є покровителькою матері та дитини. Якщо захворіла дитина, вагітна жінка чи батьки, то звертатися за допомогою варто саме до Цариці Небесної. Молитися варто покірно стоячи навколішки перед її образом у церкві.

"Пресвята Богородиця, спаси і сохрани дитини мого (ім’я). Захисти його силою своєї і направ життя по праведному, світлого, щасливого шляху. Нехай дитина не знає болю і мук, які уготовані йому бісівським впливом. Умоли Бога і Сина Твого про допомогу моєму чаду. Визволи його від хвороби і залікувати недуги все своєю силою. Нехай він буде під покровом Твоїм денно і нощно в послух Тобі і батькам своїм. Вручаю дитини свого і життя його в руки Твої, про Владичиця. Амінь."

Як правильно замовити молитву за здоров'я

Якщо ви хочете, щоб про ваших близьких помолилися і священники, то варто звернутися за допомогою до церкви. Там можна замовити молебень.

Вам потрібно подати записку в храмі, в якій вказати вид молебню і те, до якого саме святому він звернений. У записці варто вказати імена всіх людей, за кого ви хочете замовити молебень.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти