StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Місячний календар 28 грудня 2023: чому у цей день не можна приймати ліки

27 грудня 2023, 19:13
Проведіть день у веселій дружній компанії - це час контактів, урочистостей, яскравих подій, веселощів, розмов, пісень та ігор.
Місячний календар на 28 грудня
Місячний календар на 28 грудня / Колаж Главред, фото Instagram (najllii, bona.fide8)

Існує думка, що Місяць, що перебуває в певній фазі може вплинути на наш настрій, рішення і навіть фізичний стан. Главред розповідає про те, що можна робити, а чого не можна 28 грудня згідно з місячним календарем.

Який завтра місячний день

28 грудня - спадний Місяць. З 16:47 - 17-й день місячного циклу. Місяць у Раку.

Вплив Місяця на людину 28 грудня

У цей день ми з легкістю знаходимо внутрішню свободу. Можна дозволити собі деяку волю, розвантажитись і в повній мірі насолодитися веселощами. Однак не слід втрачати голову, адже день наповнений некерованою енергією.

відео дня

Вплив Місяця 28 грудня по сферах життя

Бізнес і гроші: Вважається, що день не дуже підходить для рутинної роботи, складання звітів і перенапруги. Не варто починати нові справи, але можна закінчувати раніше розпочаті і незавершені. Ймовірно, що серйозні переговори сьогодні не будуть успішними. Не рекомендується обтяжувати себе зобов'язаннями - це день внутрішньої свободи, тому уникайте створення боргів і дачі обіцянок. Сьогодні - справжнє свято натхнення для творчих людей і мистецтва. День також сприятливий для подорожей і торгівлі, а також підходить для проведення фінансових операцій.

Здоров'я: Небезпечний день для травм і можливого прояву інфекційних хвороб. Не рекомендується приймати ліки, особливо наркотичної дії, існує високий ризик серйозних наслідків. Добре підходять сауна і омолоджуючі процедури.

Стрижка волосся: Може призвести до захворювань і посилити психічне напруження.

Стосунки та шлюб: Проведіть день у веселій дружній компанії - це час контактів, урочистостей, яскравих подій, веселощів, розмов, пісень, ігор і, можливо, фізичних вправ. Сприятливе активне спілкування і налагодження зв'язків. Вважається, що цей день сприятливий для укладення шлюбу - такий союз буде міцним, а любов і сексуальна гармонія подружжя будуть зігрівати союз довгі роки.

Порада на 28 грудня за місячним календарем

Будьте уважні, щоб ваші веселощі не переросли в надмірний розгул і грубе пияцтво. Пам'ятайте, що енергії дня вимагають ретельного контролю. Уникайте ситуацій, коли можливі сильні емоційні реакції.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти