StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Лише одиниці знайдуть ящірку на скелі за 10 секунд: надзвичайно складна загадка

20 вересня 2023, 13:20оновлено 21 вересня 2023, 17:10
1943
Плазун замаскувався так, що навіть люди з надзвичайно гнучким мисленням та гострим поглядом не зможуть швидко його знайти.
Язщерица, скала, оптическая иллюзия
Потрібно знайти ящірку на скелі за 10 секунд/ колаж: Главред,фото: fresherslive, unsplash.com

Нову оптичну ілюзію буде важко розгадати навіть надзвичайно спостережливим людям. Якщо ви хочете перевірити свою уважність, то спробуйте знайти замасковану ящірку на скелі.

Із завданням потрібно впоратися всього за 10 секунд, пише Fresherslive. Якщо вам здається, що загадка досить легка і цього часу буде достатньо для пошуку розгадки, то ви помиляєтеся. Це завдання допоможе випробувати себе і потренувати свій мозок.

Якщо вас цікавлять головоломки, радимо прочитати наступний матеріал: Загадка, яка введе у ступор: потрібно знайти заховану пляшку з водою за 15 секунд

відео дня

На картинці ми бачимо прямовисну скелю, яка має світлу, майже білу гладку поверхню і подекуди гострі кути, які виступають над її поверхнею.

На перший погляд може здаватися, що крім поверхні цієї скелі більше нічого на картинці побачити не можна. Але це не так. Насправді там заховалася ящірка, помітити яку можуть лише дуже уважні люди.

Окиньте оком спершу всю картинку загалом – раптом вам усміхнеться успіх і ви побачите плазуна одразу. Але попереджаємо, що такий гострий погляд рідко у кого буває, тому, якщо вам вдалося так швидко розгадати цю загадку, ви можете пишатися собою.

Найчастіше помітити ящірку одразу не вдається – доведеться пильно оглядати кожну частинку картинки, щоб побачити плазуна. Тому не варто засмучуватися, якщо ви витратили на це більше часу, ніж 10 секунд.

Оптическая иллюзия
Потрібно знайти ящірку на скелі за 10 секунд/ fresherslive

Якщо вам не вдається знайти ящірку, даємо підказку – зверніть увагу на ділянку ближче до лівого верхнього кута, але не зовсім у кутку.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Оптическая иллюзия
Ящірка дуже добре замаскувалася/ fresherslive

Раніше ми розповідали про оптичну ілюзію, у якій потрібно знайти літеру А за 15 секунд. Потрібна літера захована серед великої кількості таких же літер, які перевернуті. Не усім усміхнеться удача у цьому завданні.

Також раніше ми розповідали про підступну загадку для перевірки уважності – чи зможете ви знайти цукерку за 10 секунд. Засніжений краєвид з будинком заховав у собі цукерку, помітити яку зможе не кожен. Тим більше за такий короткий час.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти